Voteaza Leadershipul Autentic in Tara lui Andrei!

0

Anul cel nou a adus pentru echipa LEADERS multe multe provocari, iar una dintre ele vine tocmai din Tara lui Andrei. „Am intrat in competitia pentru Tara lui Andrei cu proiectul Leadership Autentic, un program de training si dezvoltare personala adresat tinerilor elevi de liceu cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.” spun cei de la LEADERS prin intermediul site-ului lumebuna.ro

Programul lansat de LEADERS presupune 2 zile de training in care tinerii participanti au sansa sa descopere bazele leadership-ului, sa afle secretele unei comunicari eficiente si sa constientizeze importanta educatiei continue. Programul Leadership Autentic este pregatit sa ajunga in cele mai bune 10 licee din Romania.

„Ne-am propus pentru anul scolar 2009 – 2010 sa va oferim o alternativa exceptionala la cursurile de zi cu zi, un program care va va aduce in prim plan traineri cu experienta si lideri inspirationali intr-un format conceput astfel incat sa poata reprezenta cadrul cel mai potrivit pentru dezvoltarea voastra personala cat si pentru orientarea pentru o viitoare cariera” conform site-ului leadershipautentic.ro

Ce vei gasi la Leadership Autentic?

voteaza-leadership-autentic1. Mult entuziasm si oameni deschisi sa te cunoasca si sa te indrume atat pe parcursul programului cat si dupa, o orientare de viitor pe care de mult timp o asteptai.

2. Teorii si exemple de leadership care vor contribui la formarea ta in calitate de viitor lider, care te vor ajuta sa-ti definesti valorile si nevoile personale si care iti vor da o perspectiva cu totul deosebita.

3. Cursuri de comunicare si vorbit in public care vor contribui la dezvoltarea abilitatilor de relationare, facilitand astfel participarile la viitoarele examene si interviuri.

4. Exercitii interactive a caror procesare te va ajuta la intelegerea importantei leadership-ului, a comunicarii si a dezvoltarii personale.

Cum poti participa la Leadership Autentic?
Scrie-ne un e-mail la adresa adina@leaders.ro cu detalii despre liceul tau si vom incerca sa aducem Leadership Autentic in liceul tau.

Ceea ce este deosebit de important este faptul ca Leadership Autentic nu presupune niciun cost din partea participantilor. Astfel, ne-am propus sa aducem aceasta ocazie unica de dezvoltare personala in cat mai multe orase din Romania, acolo unde nevoia pentru asemenea initiative este foarte mare. Tara lui Andrei ne poate oferi resursele necesare ca sa putem dezvolta Leadership Autentic in randul a 200 de copii din 5 orase diferite. Ajutati-ne sa obtinem cat mai multe voturi si sa aducem Leadership-ul Autentic in randul a cat mai multi liceeni!

Votati proiectul “Leadership Autentic – schimbarea viitorului prin educatia tinerilor” la urmatorul link: TaraluiAndrei.ro. Află mai multe despre proiectul celor de la LEADERS accesând leadershipautentic.ro

Curioşi din fire, am vizitat şi Ţara lui Andrei, de unde vă aducem mesajul gazdelor:

„Tara lui Andrei” este primul program de responsabilitate sociala  care permite unui numar nelimitat de oameni sa interactioneze, sa comunice, sa se informeze si mai ales sa schimbe in mod concret lumea in care traiesc.Granitele “Tarii lui Andrei punct ro” sunt deschise angajatilor Petrom si publicului larg, de la elevi si profesori pana la fundatii si artisti, de la oameni de cultura si jurnalisti pana la politicieni.

Petrom lanseaza astfel un apel catre toata Romania de a se exprima deschis si sincer in timp real, intr-un spatiu interactiv pentru a-si uni ideile si energiile in actiuni concrete pentru o lume mai buna.”

despre-noi-tara-lui-andrei

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează