Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voteaza Leadershipul Autentic in Tara lui Andrei!

0

Anul cel nou a adus pentru echipa LEADERS multe multe provocari, iar una dintre ele vine tocmai din Tara lui Andrei. „Am intrat in competitia pentru Tara lui Andrei cu proiectul Leadership Autentic, un program de training si dezvoltare personala adresat tinerilor elevi de liceu cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.” spun cei de la LEADERS prin intermediul site-ului lumebuna.ro

Programul lansat de LEADERS presupune 2 zile de training in care tinerii participanti au sansa sa descopere bazele leadership-ului, sa afle secretele unei comunicari eficiente si sa constientizeze importanta educatiei continue. Programul Leadership Autentic este pregatit sa ajunga in cele mai bune 10 licee din Romania.

„Ne-am propus pentru anul scolar 2009 – 2010 sa va oferim o alternativa exceptionala la cursurile de zi cu zi, un program care va va aduce in prim plan traineri cu experienta si lideri inspirationali intr-un format conceput astfel incat sa poata reprezenta cadrul cel mai potrivit pentru dezvoltarea voastra personala cat si pentru orientarea pentru o viitoare cariera” conform site-ului leadershipautentic.ro

Ce vei gasi la Leadership Autentic?

voteaza-leadership-autentic1. Mult entuziasm si oameni deschisi sa te cunoasca si sa te indrume atat pe parcursul programului cat si dupa, o orientare de viitor pe care de mult timp o asteptai.

2. Teorii si exemple de leadership care vor contribui la formarea ta in calitate de viitor lider, care te vor ajuta sa-ti definesti valorile si nevoile personale si care iti vor da o perspectiva cu totul deosebita.

3. Cursuri de comunicare si vorbit in public care vor contribui la dezvoltarea abilitatilor de relationare, facilitand astfel participarile la viitoarele examene si interviuri.

4. Exercitii interactive a caror procesare te va ajuta la intelegerea importantei leadership-ului, a comunicarii si a dezvoltarii personale.

Cum poti participa la Leadership Autentic?
Scrie-ne un e-mail la adresa adina@leaders.ro cu detalii despre liceul tau si vom incerca sa aducem Leadership Autentic in liceul tau.

Ceea ce este deosebit de important este faptul ca Leadership Autentic nu presupune niciun cost din partea participantilor. Astfel, ne-am propus sa aducem aceasta ocazie unica de dezvoltare personala in cat mai multe orase din Romania, acolo unde nevoia pentru asemenea initiative este foarte mare. Tara lui Andrei ne poate oferi resursele necesare ca sa putem dezvolta Leadership Autentic in randul a 200 de copii din 5 orase diferite. Ajutati-ne sa obtinem cat mai multe voturi si sa aducem Leadership-ul Autentic in randul a cat mai multi liceeni!

Votati proiectul “Leadership Autentic – schimbarea viitorului prin educatia tinerilor” la urmatorul link: TaraluiAndrei.ro. Află mai multe despre proiectul celor de la LEADERS accesând leadershipautentic.ro

Curioşi din fire, am vizitat şi Ţara lui Andrei, de unde vă aducem mesajul gazdelor:

„Tara lui Andrei” este primul program de responsabilitate sociala  care permite unui numar nelimitat de oameni sa interactioneze, sa comunice, sa se informeze si mai ales sa schimbe in mod concret lumea in care traiesc.Granitele “Tarii lui Andrei punct ro” sunt deschise angajatilor Petrom si publicului larg, de la elevi si profesori pana la fundatii si artisti, de la oameni de cultura si jurnalisti pana la politicieni.

Petrom lanseaza astfel un apel catre toata Romania de a se exprima deschis si sincer in timp real, intr-un spatiu interactiv pentru a-si uni ideile si energiile in actiuni concrete pentru o lume mai buna.”

despre-noi-tara-lui-andrei

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.