VOTEAZĂ Green Friday în România!

1

VOTEAZĂ Green Friday in Romania

Green Friday!

Pentru prima data in Romania MagazinulDeBrazi.ro si Silva Group Romania lanseaza Green Friday. Inspirati de conceptul american Black Friday, prima vineri dupa Ziua Recunostintei, care a avut un real succes in Romania segmentul online IT&C, dorim sa-ti oferim o zi speciala cu reduceri deosebite, de  pana la 50 %, la toata gama de Brazi de Craciun.

Campania se va desfasura in fiecare an, in prima zi de vineri dupa Ziua Nationala. Cu ajutorul tau va deveni o zi in care toti oamenii vor avea in casa lor un brad natural, din pepiniere controlate, fara a afecta padurile de conifere, care au fost supuse unor grele incercari prin taieri sau defrisari ilegale in ultimii 20 de ani.

Stim ca nu va fi usor, dar de ceva vreme, din pacate, nu mai vezi in fiecare casa un brad natural impodobit, cum ne aduceam aminte ca erau odata. Brazii artificiali, fara suflet, sunt din ce in ce mai raspanditi deoarece cei naturali pot fi cateodata destul de scumpi, mai ales in aceasta perioada dificila. Productia lor implica utilizarea unor resurse neregenerabile ,plastic si metal, intr-un proces care genereaza cantitati considerabile de dioxid de carbon, de aceea Magazinul De Brazi sustine cu tarie un Craciun natural.

Dorinta noastra este ca Green Friday sa fie o alternativa la Black Friday. Speram sa atragem toate magazinele sa adopte aceasta zi, nu numai cele care comercializeaza online electronice, pentru ca toti sa avem o zi speciala in care putem alege orice produs dorit, la preturi deosebite si sa avem Sarbatorile pe care le meritam.

Green Friday se apropie. SPUNE DA! Ai dreptul la reduceri! Poti schimba ceva!

Voteaza preturi mici!!!

www.magazinuldebrazi.ro

www.silvagroup.ro

www.magazinuldeplante.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează