VOTEAZĂ Green Friday în România!

1

VOTEAZĂ Green Friday in Romania

Green Friday!

Pentru prima data in Romania MagazinulDeBrazi.ro si Silva Group Romania lanseaza Green Friday. Inspirati de conceptul american Black Friday, prima vineri dupa Ziua Recunostintei, care a avut un real succes in Romania segmentul online IT&C, dorim sa-ti oferim o zi speciala cu reduceri deosebite, de  pana la 50 %, la toata gama de Brazi de Craciun.

Campania se va desfasura in fiecare an, in prima zi de vineri dupa Ziua Nationala. Cu ajutorul tau va deveni o zi in care toti oamenii vor avea in casa lor un brad natural, din pepiniere controlate, fara a afecta padurile de conifere, care au fost supuse unor grele incercari prin taieri sau defrisari ilegale in ultimii 20 de ani.

Stim ca nu va fi usor, dar de ceva vreme, din pacate, nu mai vezi in fiecare casa un brad natural impodobit, cum ne aduceam aminte ca erau odata. Brazii artificiali, fara suflet, sunt din ce in ce mai raspanditi deoarece cei naturali pot fi cateodata destul de scumpi, mai ales in aceasta perioada dificila. Productia lor implica utilizarea unor resurse neregenerabile ,plastic si metal, intr-un proces care genereaza cantitati considerabile de dioxid de carbon, de aceea Magazinul De Brazi sustine cu tarie un Craciun natural.

Dorinta noastra este ca Green Friday sa fie o alternativa la Black Friday. Speram sa atragem toate magazinele sa adopte aceasta zi, nu numai cele care comercializeaza online electronice, pentru ca toti sa avem o zi speciala in care putem alege orice produs dorit, la preturi deosebite si sa avem Sarbatorile pe care le meritam.

Green Friday se apropie. SPUNE DA! Ai dreptul la reduceri! Poti schimba ceva!

Voteaza preturi mici!!!

www.magazinuldebrazi.ro

www.silvagroup.ro

www.magazinuldeplante.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.