Voteaza cel mai bun proiect care sa restarteze Romania!

1

Pana la 23 septembrie, ONG-uri, antreprenorii sociali, programatori sau pur şi simplu cetăţeni cu spirit antreprenorial au putut sa vina cu soluţii la probleme legate de lipsa transparenţei, a eficienţei, de nerespectarea legii, sau de trafic de influenţă, pe platforma RestartRomania.


104 idei inscrise pe platforma respecta cerintele Restart Romania. Cele mai multe proiecte sunt grassroots, intarind unul dintre principiile care stau la baza competitiei, acela ca schimbarea se poate propaga pornind de la individ, nu neaparat de la o institutie sau organizatie. Ideile variaza de la propuneri simple, care sa rezolve o problema punctuala (ridicarea masinilor abandonate de proprietari), pana la proiecte complexe, care isi propun sa produca un impact considerabil asupra sistemului (platforma de intiative legislative cetatenesti si democratie online).

Acum este momentul comunitatii sa se identifice cu ideile si solutiile inscrise in concurs, sa ofere votul de incredere si astfel sa ajute la transformarea acestora in platforma online. 10 idei vor fi implementate, iar 5 dintre ele vor primi si finantare, pentru a le face durabile.

Votul este deschis pana la 1 octombrie, la adresa: www.restartromania.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.