Voteaza ca sa impulsionam Valorile Romaniei!

0

La sfarsit de an Scoala de Valori te provoaca sa implusionam Valorile Romaniei!

ScoalaDeValori-logo-descr-albDespre liceenii performanti, in cautarea portilor de escapada din Romania: Printre adevaratele valori ale Romaniei, se numara si “creierele” cu care adesea ne mandrim cand exceleaza peste granita, poate cel mai valoros export al tarii.

Insa cu siguranta si pe ei ii preocupa dezvoltarea Romaniei, prin oamenii ei si nu numai. Nu de mult, un elev interesat de proiectele noastre, ne-a spus ca vrea sa plece din tara. Discutand mai mult, ne-a marturisit ca ar vrea sa schimbe ceea ce-l face sa-si doreasca sa plece, dar nu stie de unde sa inceapa.

Asadar, prin platforma Tara lui Andrei, impreuna cu Petrom, ne propunem sa sprijinim acesti elevi prin consiliere, orientare si dezvoltarea atitudinilor si a aptitudinilor prin educatie non-formala.

Iar in paralel, ne dorim sa cream cadrul unui dialog prin care realitatea Romaniei va fi trecuta prin filtrul inovativ al acestor elevi cu scopul de a gasi solutii pentru societate romaneasca.

Povestea proiectului si cum ne poti ajuta sa-l facem proiectul lunii in Tara lui Andrei, aici. Votul tau si al prietenilor tai, ne pot duce in varful listei!

Multumim pentru ca iti pasa!

Scoala de Valori

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează