Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voteaza ca sa impulsionam Valorile Romaniei!

0

La sfarsit de an Scoala de Valori te provoaca sa implusionam Valorile Romaniei!

ScoalaDeValori-logo-descr-albDespre liceenii performanti, in cautarea portilor de escapada din Romania: Printre adevaratele valori ale Romaniei, se numara si “creierele” cu care adesea ne mandrim cand exceleaza peste granita, poate cel mai valoros export al tarii.

Insa cu siguranta si pe ei ii preocupa dezvoltarea Romaniei, prin oamenii ei si nu numai. Nu de mult, un elev interesat de proiectele noastre, ne-a spus ca vrea sa plece din tara. Discutand mai mult, ne-a marturisit ca ar vrea sa schimbe ceea ce-l face sa-si doreasca sa plece, dar nu stie de unde sa inceapa.

Asadar, prin platforma Tara lui Andrei, impreuna cu Petrom, ne propunem sa sprijinim acesti elevi prin consiliere, orientare si dezvoltarea atitudinilor si a aptitudinilor prin educatie non-formala.

Iar in paralel, ne dorim sa cream cadrul unui dialog prin care realitatea Romaniei va fi trecuta prin filtrul inovativ al acestor elevi cu scopul de a gasi solutii pentru societate romaneasca.

Povestea proiectului si cum ne poti ajuta sa-l facem proiectul lunii in Tara lui Andrei, aici. Votul tau si al prietenilor tai, ne pot duce in varful listei!

Multumim pentru ca iti pasa!

Scoala de Valori

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.