Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voteaza astazi Organizatia Umanitara CONCORDIA in campania BCR-HotNews.ro!

1

Avem nevoie de sprijinul vostru. Votați Organizația Umanitară CONCORDIA în campania BCR-HotNews.ro, care își propune ca în fiecare zi să răsplătească cu 1.000 de euro o organizație care face fapte bune. Puteți face asta doar astăzi, până la ora 20:00, în partea de jos a paginii, aici https://bit.ly/2K0cPYD.

Durează doar câteva secunde!

Acești bani vor merge către tinerii fără familie, sprijiniți de CONCORDIA, care și-au pierdut locul de muncă. Sunt copii care au ieșit din centrele de plasament și care au devenit adulți. Este o perioadă grea în care trebuie să avem grijă de cei mai vulnerabili. Ajută-ne să ajutăm!

Dacă doriți să ne sprijiniți și în alt fel, vă puteți alătura campaniei făcând o donație pentru cei care au mare nevoie de noi acum.

Vă mulțumim și vă dorim multă sănătate!

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.