Vorbe care conteaza…

0

Mugur Isarescu spunea…

România trece prin noi transformări. Ştim cu toţii că există cicluri lungi în viaţa socială, care vin din comportamentul uman, acum optimist, mâine pesimist. Ceea ce se numeşte în prezent criză seamănă în mintea mea cu ceea ce am auzit în urmă 40 de ani.

……

După asemenea crize, avem o singură certitudine: că lumea se va schimba.

(catre studenti) Nu va temeti daca veti fi contestati. Si noi am fost aici la BNR si am invatat ca din confruntari iese adevarul si mai-binele.

…..

Sa nu va mirati daca veti fi ironizati. Toate generatiile au fost ironizate. Cei din 1848 erau facuti ironic bonjurist.

…..

Lumea se schimba. Nu stim insa cum va arata ea. Poate tinerii pot intui…

Sursa: hotnews.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează