Vorbe care conteaza: crestere economica in 2011 de 1,5%, potrivit BNR

0

Vorbe care conteaza:

„Pietele sunt afectate de maniera in care se duce discursul public. Daca ar fi sa fac o ierarhizare a locului in care se duce cel mai degraba acest discurs public uneori emotional, alteori chiar speriat, primele care reactioneaza sunt pietele.”

„Mugur Isarescu, BNR: Prognozam o crestere economica in 2011 de 1,5%, dar ea nu va fi suficienta ca oamenii sa simta o imbunatatire concreta”

Sursa: economie.hotnews.ro

foto Florin Ghinda, BNR 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează