Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voluntarii Mondelez România au fost alături de copiii defavorizați

0

Angajații Mondelez România au fost și anul acesta alături de copiii de la Centrul de zi al Asociației „Ana și copiii”, oferindu-le cadouri și ajutându-i să locuiască într-un mediu curat.

voluntarii-mondelez-romania-in-actiune

Voluntarii Mondelez România au pregătit pachete cu haine pentru cei mici și dulciuri, iar o parte dintre ei au ajutat la zugrăvirea centrului de zi „Ana și copiii”. Aproape jumătate din angajații Mondelez România, din București, au participat la o licitație cu „bucate alese” pregătite de un grup de voluntari. Banii obținuți în urma licitației au fost folosiți pentru a achiziționa materialele necesare pentru a zugrăvi interiorul centrului, în care cei 50 de copii din familii sărace vin în fiecare zi pentru a primi consiliere școlară, suport psihologic și a participa la activități recreative.

Pentru al treilea an consecutiv, colegii noștri și-au dorit să fie alături de copiii de la Centrul de zi „Ana și copiii”. În acest an, voluntarii Mondelez România au sprijinit o frumoasă inițiativă de a crea un mediu curat și prietenos pentru cei mici. La finalul zilei, echipa noastră, deși obosită din punct de vedere fizic, a plecat cu sentimentul că a făcut ceva folositor pentru copii, manifestându-și dorința de a participa și anul viitor la alte acțiuni de voluntariat”, a declarat Doina Cavache, Corporate Affairs Manager, Mondelez România.

Acțiunile Mondelez România fac parte dintr-o inițiativă la nivel global „Luna voluntariatului”. Ca parte a misiunii sale de a proteja „well-being”-ul oamenilor și planeta, Mondelēz a dedicat luna octombrie responsabilității și grijii față de comunitate, motivându-i astfel pe angajați să răspundă apelului de a promova prin diferite proiecte un stil de viață sănătos, bunăstarea comunității și dezvoltarea angajaților.

Despre Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) este lider mondial în industria snack-urilor, cu venituri pro formă de peste 30 de miliarde de dolari. Creând momente delicioase de bucurie în 165 de ţări, Mondelēz International este lider mondial în segmentele de biscuiţi, ciocolată, gumă de mestecat, bomboane şi băuturi instant, deţinând mărci ce valorează miliarde de dolari, precum biscuiţii Oreo, LU şi Nabisco; ciocolata Cadbury, Cadbury Dairy Milk şi Milka; guma de mestecat Trident şi băutura instant Tang. Mondelēz International este cotat la indicii mondiali Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 şi Dow Jones Sustainability Index. Vizitaţi site-ul www.mondelezinternational.com sau urmăriţi-ne pe Twitter la twitter.com/MDLZ.

Mărcile din portofoliul companiei Mondelēz International comercializate în România sunt: Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, OREO, Tuc, Belvita.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.