Voluntariatul poate aduce schimbarea pozitiva!

0

AIESEC România celebrează 20 de ani de schimbare pozitivă în societate!

Organizatia va celebra cei 20 de schimbare pozitiva in cadrul celei mai mari conferinţe de leadership din România ce va avea loc între 25 şi 28 noiembrie 2010 la Rin Grand Hotel în Bucureşti.

Cu o tradiţie de 20 de ani in dezvoltarea si promovarea potentialului de leadership al tinerilor, AIESEC Romania celebreaza in anul 2010 doua decenii in care a pus bazele unei noi generatii de lideri ai societatii romanesti.

De la inceputul anului 2010 si pana in prezent, AIESEC Romania a contribuit la implinirea acestei viziuni prin :
* Peste 400 de experiente internationale oferite tinerilor din Romania si din strainatate
* Peste 500 de pozitii de leadership
* Peste 1.000 de membri in reteaua AIESEC Romania
* 15 comitete locale
* Implicarea tinerilor din 40 de universitati din Romania in activitati de voluntariat pe temele leadership-ului si a internationalismului
* 60 de proiecte dezvoltate in toate comitetele locale
* Peste 300 de parteneri care sustin organizatia
* Peste 1.000 de Alumni AIESEC Romania

Editia speciala a conferintei Romania Youth Leadership Forum reuneste peste 400 de tineri membri ai organizației AIESEC din toate cele 15 centre universitare ale României (Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara) si are rolul de a inspira, motiva și educa tineri studenți în spiritul proactiv, antreprenorial și de leadership specific valorilor promovate de AIESEC.

Citeste aici mai multe informatii despre conferinta Romania Youth Leadership Forum.

*

AIESEC (www.aiesec.ro) este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, reunind 40000 de membri din peste 100 de ţări şi teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii şi explorării potenţialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenţi de schimbare ai lumii de mâine.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează