Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vocile solidarității episodul 6: Antreprenorii timișoreni livrează

0

În ultimul interviu Vocile solidarității realizat în cadrul proiectului CiviCultura, am stat de vorbă cu cei 2 antreprenori din Timișoara care au lansat acțiunea ”Antreprenorii timișoreni livrează”.

Inițiativa civică a celor 2 timișoreni a pornit în vecini, apoi s-a extins în mediul online și în cartiere, pentru a ajunge la persoanele în vârstă fără acces la tehnologie. Acțiunea a fost foarte bine primită de comunitate, drept urmare a strâns 20 de voluntari din Timișoara și împrejurimi care au livrat cumpărături persoanelor vârstnice și nu numai.

Campania Vocile Solidarității prezintă interviuri cu organizații sau grupuri care lucrează pentru binele societății, cu scopul de a crește implicarea cetățenilor din Timișoara în astfel de inițiative. Interviurile au apărut săptămânal, în ultimele 6 săptămâni, pe pagina de Facebook CiviCultura.

Proiectul CiviCultura este organizat de Teatrul Studențesc Thespis și Asociația Culturală Diogene, și constă în acțiuni culturale care promovează implicarea civică a locuitorilor Timișoarei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.