Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vocile solidarității episodul 3: Educația în vremuri de pandemie

0

Al 3-lea interviu din campania Vocile Solidarității realizat de Asociația Culturală Diogene în cadrul proiectului CiviCultura, a fost difuzat LIVE pe pagina de Facebook a proiectului chiar de 1 iunie. Subiectul discuției a fost strâns legat de tematica zilei dedicată copiilor, și anume educația pe timp de pandemie.

Simona Fiț, coordonatoarea programului Științescu Timișoara, a fost intervievată de gazda emisiunii, Patrick, un elev de 11 ani din Timișoara, care a dorit să afle ce se întâmplă cu orele de clasă și educația online din orașul lui în aceste vremuri neobișnuite, dar mai ales ce se întâmplă cu toți acei copii care nu au acces la aparatura necesară care să îi ajute să continue școala.

Donații de echipamente IT din țară și din străinătate, oameni implicați care au ajutat sute de copii, mai multe companii care au donat laptop-uri și calculatoare, toate acestea și multe alte informații de bine în interviul Vocile Solidarității de mai jos.

Campania Vocile Solidarității prezintă interviuri cu organizații sau grupuri care lucrează pentru binele societății, cu scopul de a crește implicarea cetățenilor din Timișoara în astfel de inițiative. Interviurile apar săptămânal, timp de 6 săptămâni, pe pagina de Facebook CiviCultura.

Proiectul CiviCultura este organizat de Teatrul Studențesc Thespis și Asociația Culturală Diogene, și constă în acțiuni culturale care promovează implicarea civică a locuitorilor Timișoarei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.