Vinurile Negru de Drăgășani și Crâmpoșie selecționată cu brandul Oltenia de sub Munte – geoparc aspirant UNESCO

0

Cramele oltenești (Avincis) au lansat două vinuri ale Oltenia de sub Munte – geoparc aspirant U N E S C O, făcute din două soiuri de vie cultivate exclusiv în podgoriile Drăgășanilor: Negru de Drăgășani și Crâmpoșie selecționată.

Nu numai că sunt savuroase și minunate pentru cadouri, dar reprezintă regiunea și spiritul ei oltenesc și cumpărându-le poți contribui la susținerea proiectului geoparcului, a comunității și la dezvoltarea Olteniei de sub Munte.

Vinurile se vor putea comanda online (negrul imediat și crâmpoșia în primăvară) și vor fi găsite în pensiunile și restaurantele partenere din Oltenia de sub Munte și la evenimentele Oltenia de sub Munte – geoparc aspirant U N E S C O.

Pentru comenzi online accesează https://www.winedustry.ro/produse?c=Negru

Urmează să scoatem pe piață și alte produse și evenimente, pentru susținerea producătorilor locali, a economiei și comunității locale și a proiectului Geoparcului, spune Florin Stoican aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.