Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino să joci alături de Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix și John C. Reilly!

0

Casa de producție Mobra Films anunță deschis castingul pentru figurație și figurație specială pentru filmul The Sisters Brothers în regia lui Jacques Audiard, pe care îl va coproduce.
The Sisters Brothers îi are în rolurile principale pe Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix și John C. Reilly. Westernul va purta semnătura apreciatului regizor francez Jaques Audiard, premiat cu Palme d’Or în 2015 la Cannes pentru filmul Deephan.

Filmările pentru acest proiect au început deja în Spania și vor continua în România în Bucuresti și în împrejurimi începând din 18 august, presupunând multe provocări logistice pentru echipa română. Una dintre ele este selecția figurației pentru acest proiect. Directorul de casting, Christel Baras, își dorește tipologii cât mai diferite însă care trebuie să fie în acord cu viziunea regizorală.

CASTING The Sisters Brothers

Se caută așadar bărbați, femei și copii, români, americani, irlandezi, francezi, sud-americani, chinezi, spanioli, ruși, ucraineni, evrei, africani, mexicani, cu vârste între 16 și 70 de ani.

Cei interesați să participe la CASTING sunt așteptați să se înscrie la numerele de telefon: 0756 115277 – Filip Vladimir sau 0748 161432 – Andreea Petrunjinschi, sau la adresa de e-mail: thesistersbrothers@gmail.com și se pot întâlni cu directorul de casting în zilele de 7, 8 și 9 iulie în Strada Ion Brezoianu 23-25, Clădirea Universul la Linotip – Centru Independent Coregrafic.

Filmările au loc până în 15 septembrie 2017 iar cei ce vor fi selectați vor trebui să fie prezenți în datele de 24 și 25 iulie 2017 pentru probele de costume.

Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm – interpretat de Jake Gyllenhaal, care este urmărit prin Deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly ) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul filmului are la bază romanul cu același nume al lui Patrick DeWitt.

Jacques Audiard și-a început cariera ca asistent de regie al lui Roman Polanski la filmul The Tenant’ (1976) și este autorul unor filme precum Un héros très discret’ (1996), distins la Cannes cu Premiul pentru cel mai bun scenariu, Sur mes lèvres’ (2001) pentru care a obținut Premiul César pentru scenariu, De battre mon cœur s’est arrêté’ (2006) sau De rouille et d’os’ (2012), cu Marion Cotillard. În 2009, thriller-ul Un prophète’, câștigător al Marelui Premiu la Cannes, nominalizat la Oscar și Globurile de Aur și distins cu nouă trofee César și Premiul BAFTA, i-a adus recunoaștere internațională. The Sisters Brothers este primul său film în limba engleză.

Originar din Puerto Rico, Joaquin Phoenix și-a început cariera de actor împreună cu fratele său, la fel de celebru, River Phoenix, şi sora sa, Summer Phoenix. A obţinut peste 30 de premii pentru interpretare şi 110 nominalizări printre care amintim Premiile Oscar, Globurile de Aur şi Premiile BAFTA, pentru rolurile din ‘Gladiatorul’ (2000), ‘Walk the Line’ (2005, pentru care a primit Premiul Grammy pentru cea mai bună compilaţie muzicală în 2007) şi ‘The Master’ (2012).

Jake Gyllenhaal este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum clasicul indie ‘Donnie Darko’ (2001) sau drama ‘Brokeback Mountain’ în regia lui Ang Lee, unde l-a avut partener de joc pe Heath Ledger și pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar. ‘Prisoners’ sau ‘Nightcrawler’ sunt două dintre cele mai recente filme ale sale.

John C. Reilly a jucat în peste cincizeci de filme printre care se numără ‘Boogie Nights’ (1997), ‘Magnolia’ (1999), ‘Gangs of New York’ în regia lui Martin Scorsese (2002), ‘Step Brothers’ (2008), fiind nominalizat la Oscar şi la Globurile de Aur pentru interpretarea rolului Amos Hart, din celebrul musical ‘Chicago’ (2002). A jucat de asemenea în ‘Carnage’, în regia lui Roman Polanski, precum și în ‘The Lobster’ de Yorgos Lanthimos, film distins cu Premiul juriului la Cannes în 2015, proiectat și în România în cadrul Les Films de Cannes à Bucarest.

The Sisters Borthers are ca producător principal compania de producție Why Not Productions (Franța), Mobra Films fiind coproducătorul român.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.