Vino in echipa noastra de voluntari creativi si comunicativi

0

Vrei să-ți pui în practică ideile creative și să aduci o contribuție pozitivă în societate?

VIITORPLUS ți-a pregătit o experiență unică de VOLUNTARIAT prin care vei avea parte de distracție, dezvoltare personală și profesională și satisfacția de a contribui concret la o lume mai bună!

Dacă ai peste 16 ani și ești pasionat(ă) de unul din domeniile: comunicare online, grafică sau organizare de evenimente, te așteptăm cu entuziasm să te alături proiectelelor noastre pentru protejarea naturii, educație pentru mediu și grijă pentru oameni: Atelierul de Pânză, Recicleta și Harta Reciclării.

Beneficii

Iti faci noi prieteni, vei face parte dintr-o echipă de tineri cu aceleași idealuri.
Adaugi experiență în CV.
Îți vei dezvolta abilitățile de comunicare, de lucru în echipă și vei învăța o multime de lucruri noi.
Vei simți că aduci o contribuție pozitivă în lume.
Vei pune în practică cunoștințele și abilitățile.
Primești o dovadă a implicării tale.
În funcție de preferințele și abilitățile tale, poți participa la:

Comunicarea online a proiectelor Atelierul de Pânză, Recicleta și Harta Reciclării – conținut pentru Facebook, articole pentru website, stabilire de parteneriate online, descoperirea unor modalități noi de promovare online, traducerea website-ului în engleză.

Ajutor la organizarea de evenimente, cum ar fi: conferinte de presă, întâlniri cu partenerii proiectelor, evenimente educaționale, evenimente de promovare a produselor Atelierului de Pânză.
Întâlniri de brainstrorming pentru idei creative de comunicare.
Realizarea de materiale grafice pentru paginile web ale proiectelor, pentru materiale de promovare tipărite, pentru personalizarea sacoșelor de pânză lucrate în Atelierul de Pânză.

11244925_10152916063608107_7803729038723726416_n
Dacă vrei să faci parte din echipa ViitorPlus, spune-ne ce te motivează să fii voluntar și trimite-ne CV-ul tău la adresa hr@viitorplus.ro sau sună-ne la numărul de telefon 0735.215.453, va răspunde Ștefana Sahanagiu – manager HR.

Termenul limită pentru a aplica este 30 octombrie 2015.

Do something today that your future will thank you for 🙂

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.