Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vineri afli despre cum te poti implica in Saptamana Nationala a Voluntariatului!

0

Vineri, 3 aprilie, de la ora 15, Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat te invita online la o prezentare a Saptamanii Nationale a Voluntariatului. SNV, aflat la editia a XIV-a (11-17 mai 2015), este cel mai vechi eveniment de celebrare a voluntariatului din Romania, in cadrul caruia organizatii, institutii si grupuri de initiativa din toata tara mobilizeaza mii de voluntari in activitati foarte diverse de voluntariat si evenimente de recunoastere si promovare a voluntariatului. SNV are loc in fiecare primavara, in a treia saptamana a lunii mai.

mark the date SNV 2015

Daca tu si organizatia ta vreti sa va alaturati SNV, nu trebuie decat sa va rezervati un loc la webinarul de vineri, pentru a afla in ce consta evenimentul, cum e organizat si care sunt pasii urmatori. Cautam parteneri locali noi din toate colturile tarii, pentru a aduce SNV in toate comunitatile mici si mari din Romania!

Mai multe detalii despre webinar si inscrieri gasesti la http://www.provobis.ro/webinar-snv-parteneri-noi/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.