VIDEO NOUL clip We Singing Colors

0

We Singing Colors lanseaza clipul piesei “Giant wave of yesterdays”.

Cel de-al patrulea video este montat chiar de cei doi si trage o linie in amintirile duo-ului bucurestean de “naïve electronics”, prin cadre filmate de-a lungul concertelor si plimbarilor prin tara care au contat in cei 2 ani de cand s-a infiintat.
 

2013-03-16_09-17-26_795

„In mai am implinit 2 ani de formatie si trebuia sa sarbatorim intr-un fel. Asa ca am umblat la casuta cu amintiri, prin hard-diskuri vechi, prin filmari uitate pe stick-uri si nu in ultimul rand prin telefon, acolo unde aveam majoritatea momentelor care ni se pareau noua misto. Le-am pus cap la cap si a iesit Giant Wave of Yesterdays. Ne-am facut in primul rand noua un cadou, dar suntem siguri ca se vor regasi multi oameni in atmosfera nostalgica ce pluteste peste videoclip si piesa. Trecutul e destul de important si e important in ceea ce urmeaza sa facem. Il iubim la fel de mult ca pe vremurile ce vor veni.” – Roxana & Andrei. 
O contributie mare in realizarea clipului au avut-o cei care au filmat mare parte din cadrele folosite: Adi Bulboaca, Claudiu Popescu si alti prieteni ai formatiei.
Piesa “Giant wave of yesterdays” a fost lansata initial pe soundcloud.com in 2012, fiind cantata de atunci constant in concerte. Ea poate fi ascultata aici, la pachet cu versurile:  soundcloud.com/wesingingcolors

Urmatorul concert We Singing Colors va fi in Londophone, in luna iunie.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează