Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO NOUL clip We Singing Colors

0

We Singing Colors lanseaza clipul piesei “Giant wave of yesterdays”.

Cel de-al patrulea video este montat chiar de cei doi si trage o linie in amintirile duo-ului bucurestean de “naïve electronics”, prin cadre filmate de-a lungul concertelor si plimbarilor prin tara care au contat in cei 2 ani de cand s-a infiintat.
 

2013-03-16_09-17-26_795

„In mai am implinit 2 ani de formatie si trebuia sa sarbatorim intr-un fel. Asa ca am umblat la casuta cu amintiri, prin hard-diskuri vechi, prin filmari uitate pe stick-uri si nu in ultimul rand prin telefon, acolo unde aveam majoritatea momentelor care ni se pareau noua misto. Le-am pus cap la cap si a iesit Giant Wave of Yesterdays. Ne-am facut in primul rand noua un cadou, dar suntem siguri ca se vor regasi multi oameni in atmosfera nostalgica ce pluteste peste videoclip si piesa. Trecutul e destul de important si e important in ceea ce urmeaza sa facem. Il iubim la fel de mult ca pe vremurile ce vor veni.” – Roxana & Andrei. 
O contributie mare in realizarea clipului au avut-o cei care au filmat mare parte din cadrele folosite: Adi Bulboaca, Claudiu Popescu si alti prieteni ai formatiei.
Piesa “Giant wave of yesterdays” a fost lansata initial pe soundcloud.com in 2012, fiind cantata de atunci constant in concerte. Ea poate fi ascultata aici, la pachet cu versurile:  soundcloud.com/wesingingcolors

Urmatorul concert We Singing Colors va fi in Londophone, in luna iunie.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.