Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Viața în doi: provocari și soluții zilnice

0

 

În perioada 25 iunie – 5 iulie poți contribui pozitiv la îmbunătățirea relației tale de cuplu, deoarece am pregătit o selecție de titluri despre viața de cuplu și iubire, ce beneficiază de o reducere de 40% pe www.edituraherald.ro.

Vei învață să îți dezvolți abilitățile de relaționare, să comunici eficient cu partenerul, să gestionezi emoțiile negative și tensiunile, pentru a face față provocărilor zilnice în relația de cuplu.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook Herald la o serie de dezbateri privind bună comunicare și gestionare a relației cu partenerul de cuplu, alături de specialiști în domeniu, psihologi și psihoterapeuți.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.