Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VERDE LA VOT pentru PADINA FEST 2016 NEWCOMERS

0

VERDE LA VOT pentru Padina FEST 2016 NEWCOMERS!

În urmă cu câteva zile, Padina FEST anunţa un foarte mult aşteptat concurs pentru trupele la început de drum. Trupele care şi-au dorit să cânte pe scena PADINA FEST s-au putut înscrie în competiţie până duminică.

Acum, fiecare trupă eligibilă are câte un videoclip chiar pe pagina de facebook PADINA FEST şi poate fi votată (prin sistemul “like la video”), până pe 10 iulie.

Cele mai votate 10 trupe/piese vor fi analizate de către juriul format din: Florin Oslobanu (Control Club), Andi Mitroi (Summer Well Festival), DJ HEFE (Coma), Bogdan Șerban (RADIO GUERRILLA) și echipa Padina Fest.

Guvid.  NEWCOMERS PADINA FEST 2016
Trupele eligibile pentru concurs au fost, în ordine alfabetică:

Bulletproof – https://goo.gl/TxQvvX
Fried Friend – https://goo.gl/iy0fip
Guvid – https://goo.gl/t4KFnz
Harlequin_Jack – https://goo.gl/JM7Vn8
HIGH – https://goo.gl/Q7551d
Las Poftas – https://goo.gl/GwWQH2
Looking for Nothing – https://goo.gl/lofDv3
Loungerie II – https://goo.gl/RY8jtd
MODIWO – https://goo.gl/rPlrzU
Paper magik – https://goo.gl/IHd82T
STEMA – https://goo.gl/jEs7ba
Szanto Denis – https://goo.gl/8KvRYz
TERTIP – https://goo.gl/F0GRhZ
The Youngest of my Sons – https://goo.gl/gi5lH8
UNDA – https://goo.gl/gTVRhO

Aşadar:
1. Prietenii Padina Fest îşi pot vota favoriţii până în 10 iulie.
2. Juriul votează între 11 şi 17 iulie.
3. Pe 18 iulie vor fi anunţate cele 4 trupe care vor cânta la PADINA FEST 2016 NEWCOMERS.

VERDE LA VOT!
www.padinafest.ro
https://www.facebook.com/padinafest

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.