Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vara aceasta, Orașul Vorbește și zâmbește cu Andra Petrariu, la Radio România Cultural

0

Andra: Sunt și o “pisicăreasă” visătoare cu program întreg, care se joacă de-a adultul cu juma’ de normă

Andra are 30 de ani, îi place să scrie și să coloreze, să hoinărească prin oraș și este îndrăgostită de culorile apusului şi de poveştile oamenilor. Din 30 iunie, Andra Petrariu va fi gazda emisiunii Orașul vorbește, la Radio România Cultural.

Sursa: aici.

Andra promite “dimineți senine și o stare de vacanță chiar și de acasă”. Despre prima ei emisiune la radio și adaptarea la Capitală, despre pasiuni și orașe, povestește chiar ea, în cele ce urmează:

Timp de trei săptămâni, de luni până vineri, între orele 10 și 12, te vei afla la microfonul emisiunii Orașul vorbește, la Radio România Cultural. Despre ce anume “va vorbi” orașul în emisiunea ta, Andra?

Orașul va vorbi în această vară, așa cum a făcut-o și până acum, despre tot ceea ce este frumos și ar putea zi de zi să ne inspire, să ne ofere o stare mai bună și, de ce nu, o părere pozitivă despre noi și despre spațiile urbane în care trăim. Orașul va vorbi despre cele mai importante evenimente culturale ale zilei, despre teatru, film, muzică, artă, știință și literatură, dar mai ales despre oameni și despre poveștile lor, despre lumile pe care le creează pentru ei, dar de cele mai multe ori și pentru noi. Vom avea parte zilnic, de luni până vineri, de o călătorie urbană cu miez atât prin București, prin țară, dar și prin străinătate, vom avea totodată și câteva concursuri, așa că vă invit cu mare drag să ne ascultați și să fiți alături de noi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.