„Using Theatre to Make Politics”, un proiect ce își propune să pregătească tinerii să devină mai activi în procesele democratice din comunitățile lor

0

Asociația A.R.T. Fusion anunță un proiect de lungă durata ce își caută participanți/e.

Este vorba despre “Using Theatre to Make Politics”, un proiect ce își propune să pregătească tinerii să devină mai activi în procesele democratice din comunitățile lor prin folosirea metodelor de Teatru Legislativ și Teatru Ziar. Dezvoltat în cooperare cu organizații din Portugalia, Grecia, Ungaria, Norvegia și Polonia, acesta are o durata de 2 ani și prevede participarea la două traininguri de câte 10 zile în Portugalia și în România, un Festival al Teatrului celor Opresati în Ungaria și lucru în echipa în comunitatea locală.
 

Mai multe detalii despre proiect: T2P Call for Multipliers

Formularul de aplicare: T2P Application Form

 
Proiectul este implementat cu suportul Erasmus+, program al Uniunii Europene.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.