Urnele de donații de la casele de marcat Lidl vor colecta fonduri pentru SMURD

0

Din 12 noiembrie, timp de 6 luni, o nouă campanie de donație la casele de marcat se va desfășura în magazinele Lidl din toată țara. Sub sloganul „Donează pentru cei care Salvează!”, urnele de donații vor colecta fonduri pentru Fundația pentru SMURD.

Lidl - Campania Doneaza pentru cei care salveaza!

Angajații și clienții Lidl continuă să ofere zâmbete, demonstrând că sprijinul fiecăruia contează pentru a face o schimbare în bine în comunitate. Susținerea Fundației pentru SMURD este o inițiativă care urmărește să contribuie la dezvoltarea sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România.

„Dorim să sprijinim activitatea SMURD, a celor care zi de zi salvează vieți. Aceștia merită toată susținerea noastră pentru a continua să fie mereu la locul potrivit, în momentul potrivit, și să ofere ajutor necondiționat pentru cei aflați la nevoie. Noua campanie de donație la casele de marcat se va desfășura timp de șase luni în magazinele Lidl din toată țara. Încurajăm atât angajații, cât și clienții noștri să se implice, așa cum au făcut-o și până acum, și să doneze pentru SMURD.”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

„Considerăm implicarea Lidl în sprijinirea activităţii SMURD începutul unui parteneriat important, care va permite realizarea unor proiecte de susţinere a intervenţiei rapide şi de înaltă competenţă a echipajelor SMURD şi, în final, salvarea unui număr mare de vieţi omeneşti. Mulţumim, pe această cale, tuturor celor care aleg să se alăture acestei cauze.”, a declarat Dl. Dr. Raed Arafat, Președintele Fundației pentru SMURD.

Despre SMURD și Fundația pentru SMURD

Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) este cunoscut la nivel național, la fel și Fundația pentru SMURD, fondată de către Dr.Med. Raed Arafat.  Fundația are ca scop îmbunătățirea calității vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor. Fundația sprijină SMURD și activitățile publice referitoare în special la serviciile de sănătate și asistență socială.

În prezent, pompierii SMURD intervin în toate cele 41 de județe ale țării, iar echipamentele folosite pentru oferirea primului ajutor și a îngrijirii medicale sunt ultramoderne. Contribuția fiecăruia este esențială pentru a continua modernizarea și dezvoltarea sistemului integrat medical. Prin sprijinirea SMURD ajutăm la salvarea a sute de vieți și la recăpătarea zâmbetelor celor care au scăpat cu bine din situații critice.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează