Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UrbanEye invită designerii români într-o expoziție despre procesul creativității: Understanding Design

0

Designerii români pot propune proiecte (obiect, arhitectură, urban etc.) pentru expoziția Understanding Design până pe 25 iunie. Evenimentul, organizat de UrbanEye Film Festival în parteneriat cu Dizainăr, va avea loc între 4 – 5 noiembrie 2017, la București.

Cine, de ce și cum se lucrează la un proiect românesc de design, de la concept până la realizare? Acestea sunt întrebările pe care și le-au pus organizatorii acestei expoziții:

Credem că este momentul să explorăm de unde provine creativitatea prin deconstrucția procesului de design. Vrem să facem asta împreună în cadrul festivalului, la expoziția nu doar de produse, ci de proces al creativității: Understanding Design.”

Understanding Design

Pentru selecția proiectelor vor fi apreciate: conceptul, originalitatea proiectului, dar și originalitatea prezentării produsului alături de procesul de creație și execuție. Organizatorii încurajează prezentarea lor prin metode cât mai creative și interactive (multimedia, mixed-media, VR, augmented reality, realizarea produsului la fața locului – limita este doar imaginația  și posibilitatea de a construi expoziția).

Participarea este gratuită. Formularul de înscriere și regulamentul se găsesc pe site-ul UrbanEye Film Festival.

Understanding Design este un proiect al asociației ARTA în dialog co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

Pentru mai multe detalii:

www.UrbanEye.rowww.dizainar.ro
Facebook: UrbanEyeDizainar

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.