Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Uptrain oferă 150 de sesiuni de coaching online, gratuite, pentru 50 de lideri din mediul business

0

#WFHcoaching: sesiuni de coaching online, gratuite, pentru 50 de lideri din mediul business

Uptrain, start-up românesc care dezvoltă prima platformă de coaching online, oferă sesiuni gratuite pentru 50 de manageri care vor să-și gestioneze mai bine provocările și echipele în perioada pandemiei.

Perioada incertă prin care trecem ne provoacă, printre altele, să redefinim munca: #workfromhome, comunicarea cu colegii prin intermediul tehnologiei, schimbări bruște în comportamentul consumatorilor, reevaluarea direcțiilor de business, nevoia de decizii rapide. Toate acestea, pe lângă stresul provocat de riscurile de sănătate pentru noi și cei dragi.

Pentru a gestiona mai bine presiunea care se adună la angajați și angajatori, Uptrain se alătură inițiativelor care contribuie în această perioadă. Prin programul #WFHcoaching, startup-ul oferă 150 de sesiuni gratuite de coaching către 50 de lideri din mediul de afaceri. Aceste sesiuni îi pot susține să navigheze mai bine incertitudinea acestei perioade și să facă planuri lucide pentru viitor.

Uptrain este prima platformă de coaching online din România, oferind access la sesiuni facilitate de coachi acreditați. Sesiunile se desfășoară individual, au durata de 45 de minute și au loc online o dată la 8-14 zile.

De programul gratuit #WFHcoaching vor beneficia primii 50 de lideri care se înscriu, fie ei manageri de departamente, coordonatori de echipe de orice mărime, din orice organizație, cu orice nivel de experiență. Cei 50 vor avea acces la câte 3 ședințe de coaching gratuite, desfășurate online, prin intermediul platformei. Fiecare va primi câte 3 recomandări personalizate de coachi din care și-l pot alege pe cel preferat. Doritorii se pot înscrie pe www.uptrain.eu/WFHcoaching.

Coaching-ul este o soluție parțial cunoscută în mediul de business românesc. Reprezintă un proces de dezvoltare orientat spre soluții și rezultate, sub forma unei relații de parteneriat între client și un coach acreditat. Fie că sunt life coaches sau business coaches, ei sunt acei parteneri de drum care ascultă, ajută clientul să-și clarifice nevoile și obiectivele, îl susțin să-și realizeze un plan fezabil și potrivit contextului și resurselor sale.

Datorită coachingului am reușit să înțeleg de ce reacționez într-un anumit fel în situații critice și am învățat cum să-mi schimb tiparele mentale ca să-mi pot stăpâni mai bine emoțiile negative. Drept consecință, tratez cu mai mult calm situațiile de criză, am mai multă răbdare cu colegii și cu clienții și rezolv cu mai multă diplomație conflictele.” – spune Zsuzsanna din echipa Bestjobs, una dintre primele persoane care au folosit serviciul Uptrain.

Uptrain este un start-up la început de drum, cu dorința de a susține oamenii să fie împliniți și să se dezvolte în direcțiile dorite, prin accesibilizarea serviciilor de coaching. Annemarie Fabian, CEO Uptrain, spune: “Lucrând într-un start-up, ne întâlnim des cu nesiguranțe, provocări și schimbări. Pentru mine și colegii de la Uptrain, coachul personal este acel partener care ne asistă să găsim soluții numai bune de pus în practică, cu resursele personale pe care le avem. A fost și este revoluționar. Vrem să dăm mai departe această formă de susținere personală, companiilor și angajaților din România. Ne dorim să le fim alături în a depăși mai ușor această perioadă de incertitudine și anxietate.”

Detalii despre inițiativă: www.uptrain.eu/WFHcoaching

Despre Uptrain

Uptrain este prima platformă de coaching online din România, oferind access la sesiuni facilitate de coachi acreditați. Sesiunile se desfășoară individual, au durata de 45 de minute și au loc o dată la 8-14 zile, prin intermediul platformei www.uptrain.eu.

Website: www.uptrain.eu

Facebook: https://www.facebook.com/uptraineu

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/uptraineu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.