University Ranking, România 2009

0

Ai absolvit o facultate în România? Ai discutat cu prietenii despre cât de bună sau de slabă a fost şcoala ta?
Te-ai întrebat pe ce loc în ţară se află facultatea ta? Discuţi la bere despre calitatea învăţământului românesc?:) 

Se pare că aceste întrebări sunt importante pentru mai multă lume! Drept urmare, o companie germană de consultanţă derulează cercetarea online KIENBAUM University Ranking Romania! Citeşte mai multe detalii despre această iniţiativă mai jos sau pe site-ul formare.info şi apoi participă şi tu la sondajul online. (link de pe site-ul formare.info )
„Aceasta cercetare online este realizata de catre grupul KIENBAUM, cea mai veche companie germana de consultanta HR, avand sprijinul mediatic al revistei Capital. Scopul proiectului nostru este identificarea celor mai performante si a celor mai problematice aspecte ale universitatilor din Romania. Chestionarul sondeaza opinia actuala a absolventilor despre universitatea urmata.” Continuarea pe formare.info

universitate

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează