Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

United Way România este partenerul caritabil al CEO Clubs International

0

CEO Clubs International România, clubul liderilor din mediul de afaceri românesc, a ales United Way ca partener caritabil.

 

Peste 35 de membri ai clubului și partenerii lor au participat aseară la o cină specială cu degustare de vinuri și au făcut donații în beneficiul United Way România. Evenimentul este primul de acest gen organizat de CEO Clubs International în țara noastră și a strâns aproape 2000 EUR.

Am ales United Way România ca beneficiar al acțiunilor noastre caritabile pentru că este o organizație cu rezultate foarte bune, mulți dintre membrii noștri sunt deja susținători și am văzut că sprijină multe proiecte sociale din țară”, a spus Sotiris Chatzidakis, vicepreședinte executive al Clubului. ”Pentru noi este important ca ajutorul pe care îl dăm să ajungă la cât mai mulți oameni și vom organiza multe activități de fundraising în următoarele luni pentru a susține activitatea Fundației.

Suntem onorați de parteneriatul cu CEO Clubs, o organizație prestigioasă cu o tradiție de 35 de ani în mediul de afaceri global”, a spus Cristina Damian, directorul executiv al United Way România. ”Faptul că ne-a ales ca partener este o recunoaștere în plus a impactului pe care United Way îl are în comunitate prin mobilizarea resurselor existente în beneficiul celor care au nevoie de ajutor.”

CEO Clubs International România a fost înființat în 2011 cu scopul de a le oferi liderilor din mediul de afaceri românesc o platformă unică de învățare și schimb de experiență. Clubul organizează forumuri, întâlniri, evenimente sociale și delegații internationale pentru a încuraja comunicarea între oameni de afaceri interesați să învețe mai multe despre lume.

United Way România este o fundație românească independentă afiliată la United Way Worldwide și are ca scop îmbunătățirea calității vieții în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului, pentru ca toată lumea să aibă șanse egale la educație, sănătate și un venit decent.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.