Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UniCredit Bank susține a 24-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

0

UniCredit Bank continuă parteneriatul devenit deja tradiție cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Ediția 2017 a Festivalului se desfășoară între 9 și 18 iunie și va reuni 3.200 de artiști din 70 de țări care vor juca peste 500 de spectacole.

Sibiu in strada

Anul acesta, principalele contribuţii UniCredit Bank constau în sprijinirea Fabricii de Cultură, un proiect unic în amploarea sa, a noului Laborator Creativ de la Sibiu, dar și în lansarea unei aplicații de smartphone dedicată FITS 2017.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este printre cele mai importante evenimente culturale din România și de aceea suntem onoraţi să fim parteneri în organizarea lui. De peste 10 ani susținem arta, cultura, design-ul şi educaţia în creativitate, prin urmare ne-am bucurat de ocazia de a prelua sprijinirea activă a Fabricii de Cultură UniCredit, un spaţiu creativ cu viziune pe termen lung – un viitor centru al artelor spectacolului. Pentru că suntem banca minților creative, anul acesta susținem <<Sibiu Creative Laboratory>>, un laborator de cercetare și educație dedicat inovației în tehnologie, artă și formă teatrală. De asemenea, pentru că ne dorim să rămânem fideli angajamentului de a face viaţa oamenilor mai uşoră, anul acesta am gândit şi dezvoltat pentru FITS o aplicație mobilă care conține programul pe toate cele 9 zile și locațiile în care se desfașoară cea de a 24-a ediție a festivalului. Aplicația FITS 2017 este disponibilă în App Store pentru iOS și Google Play pentru Android”, a declarat Anca Ungureanu, Director de Identitate şi Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Constantin Chiriac, a declarat despre colaborarea cu UniCredit Bank: „Parteneriatele noastre sunt o unitate de forțe și o formulă de a arăta iubirea. Nu sunt multe comunități în lume care își dau mâna pentru triumful culturii, dar mă bucur să spun că festivalul nostru este unul dintre ele. UniCredit Bank și toți cei care ni s-au alăturat au făcut-o pentru că au găsit un eveniment care întâi dăruiește, înainte să ceară orice.”

Ediția de anul acesta va aduce o altă premieră în România, sprijinită de UniCredit Bank. Laboratorul Creativ va fi baza unui workshop ținut de scenograful de renume mondial Jean-Guy Lecat, în cadrul căruia participanții vor căuta soluții de transformare a unor spații abandonate în locuri adecvate pentru spectacole. UniCredit Bank va oferi câștigătorului premiul cel mare, în valoare de 1.000 de euro, precum și ocazia de a pune bazele devoltării pe termen lung a Fabricii de Cultură UniCredit.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grup paneuropean puternic,cu un model simplu de bancă comercială şi un sistem integrat de Bancă Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.