Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UniCredit Bank anunță prima ediție a Academiei Minților Creative din Iași 

0

Aflată în al treilea an de activitate, Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank, se va desfășura pentru prima dată la Iași, între 13 și 15 martie 2019. Ieșenii care vor să își crească afacerea vor putea participa, timp trei zile, la cursuri de antreprenoriat susținute de o echipă de 15 mentori, specialiști UniCredit Bank și profesioniști din domenii relevante mediului de afaceri.

Ediția din Iași a Academiei Minților Creative va avea 40 de locuri disponibile pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea. Participarea este gratuită iar înscrierile se pot face pe https://www.unicredit.ro/academia-mintilor-creative

„Prima ediție a Academiei Minților Creative din Iași reprezintă încă un pas important în direcția susținerii antreprenorilor creativi din România. Am plecat la drum acum mai bine de doi ani cu dorința de a fi alături de mințile creative românești iar peste tot unde am mers cu Academia, am întâlnit oameni motivați, doritori să învețe și să dezvolte afaceri care să aducă valoare comunității lor. Fiecare ediție a Academiei ne învăță lucruri noi și ne ajută să gândim noi metode prin care le putem oferi antreprenorilor creativi sprijinul de care au nevoie pentru a-și scrie singuri poveștile. La Iași vom avea un format mai complex și o nouă componentă – de impact social – ce va veni în ajutorul antreprenorilor care vor să rezolve o problemă socială prin afacerile lor. Suntem nerăbdători să cunoaștem mințile creative ale Iașiului și să dăm împreună startul primei ediții de anul acesta.”, declară Cătălina Roman, Director Identitate & Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Pe parcursul celor trei zile ale Academiei, cursanții vor participa la un program de cursuri și workshop-uri în care vor aprofunda concepte precum marketing, finanțare, branding, inovație socială, strategii de creștere a unui business sau taxe și fiscalitate. Printre mentorii ediției din Iași se numără Cristian Lupșa,  jurnalist și fondator Decât O Revistă, Mirabela Miron, consultant și fondator Avisso, Marco Cravario, Deputy CEO la UniCredit Bank și Alex Holicov, fondator Adservio. În cadrul workshop-urilor, participanții vor fi repartizați în grupe de nivel start-up și scale-up, în care vor lucra îndeaproape cu mentorii pe modele de business aplicabile pe afacerile lor.

Următoarele două ediții ale Academiei Minților Creative vor avea loc în București, între 15 și 19 aprilie, respectiv în Timișoara, între 22 și 24 mai, urmând ca, spre sfârșitul anului, programul să revină în Cluj-Napoca și în București, pentru ediția de toamnă. Formularul de înscriere și informații suplimentare despre Academie pot fi găsite pe https://www.unicredit.ro/academia-mintilor-creative

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, Academia Minților Creative este un program de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank. Acesta a fost înființat acum doi ani, iar, alături de Barometrul Minților Creative (prima cercetare din România asupra obstacolelor și perspectivelor antreprenorilor creativi), Miercurea Minților Creative (primul festival de shopping și socializare dedicat afacerilor creative), Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, Academia face parte din platforma UniCredit Bank de susţinere a industriilor creative din România.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o rețea unică vest-, central- şi est-europeană bazei sale de 26 de milioane de clienți. UniCredit pune la dispoziția clienților săi atât expertiză locală, cât și internațională, oferindu-le acces de neegalat la bănci de top în 14 piețe principale: Italia, Germania, Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia. Băzându-se pe o rețea internațională de sucursale și filiale, UniCredit deservește clienți în alte 18 țări din întreaga lume.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.