Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate pentru angajați din România, targetează 600.000 de euro pe SeedBlink pentru dezvoltare regională și tehnică

0

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate pentru angajați din România, targetează 600.000 de euro pe SeedBlink pentru dezvoltare regională și tehnică.

GapMinder și Oana Ciornei susțin runda

  • Suma targetată: 600.000 de euro
  • GapMinder și Oana Ciornei susțin această rundă cu 100.000 de euro
  • Suma va fi investită pentru extindere regională și dezvoltare tehnică
  • Planuri pentru nordul Africii și Orientul Mijlociu
  • Instrument prin care platforma pentru o țară nouă poate fi creată în trei săptămâni

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România, vizează să atragă 600.000 de euro prin platforma de investiții în startup-uri de tehnologie SeedBlink. Listarea are loc pe 17 mai pentru membrii Seedblink Elite și Classic, în timp ce listarea pentru toți utilizatorii platformei va avea loc pe 20 mai.

Runda este susținută de fondul de investiții GapMinder și Oana Ciornei, managing partner al Amrop – companie de recrutare pentru funcții de management, aceștia alocând 100.000 de euro din suma targetată. GapMinder și Oana Ciornei au mai investit în Undelucram în 2019 suma de 300.000 de euro. De asemenea, compania a mai atras o finanțare de 150.000 de euro în 2017.

Venituri de un milion de euro în regiune la final de 2022

Undelucram este o rețea regională de platforme de employer branding și recrutare online, aceasta fiind lansată în 2011 de către Costin Tudor (39 de ani). Platforma oferă informații despre angajatori, salarii, beneficii și modul în care se desfășoară interviurile de angajare.

Investiția targetată pe SeedBlink va fi utilizată timp de un an pentru creștere regională (România, Grecia, Ungaria, Cehia, Moldova, Bulgaria, Ucraina și Polonia) și dezvoltarea algoritmilor de machine learning și job matching.

Platforma are peste 750.000 de utilizatori la nivel regional și targetează să ajungă la aproximativ un milion la sfârșitul acestui an. De asemenea, managementul Undelucram mizează pe venituri de un milion de euro în regiune la finalul anului 2022.

Planuri de extindere în nordul Africii și Orientul Mijlociu

Această investiție ne va susține în a ne îndeplini planurile de consolidare a prezenței regionale și, implicit, de a deveni un punct relevant de informare în regiune. De asemenea, luăm în calcul să ne extindem în nordul Africii și Orientul Mijlociu. Am dezvoltat o serie de instrumente prin care avem capacitatea de a crea tehnic o platformă Undelucram pentru orice zonă geografică în maximum trei săptămâni”, afirmă Costin Tudor, fondator și CEO al platformelor Undelucram.

Compania s-a extins începând cu 2019 în Grecia, Ungaria, Cehia și Republica Moldova, iar în 2020 și-a început operațiunile în Ucraina, Bulgaria și în Polonia. Platformele Undelucram sunt operate în limba locală și sunt adaptate fiecărei țări.

Comunitatea funcționează pe un model business-to-business bazat pe abonament anual, iar serviciul este atât în zona de Employer Branding, cât și în cea de recrutare online. Platforma are la bază algoritmi de machine learning și date agregate despre utilizatori, date care potrivesc interesele candidaților din piața muncii cu cele ale angajatorilor.

Undelucram.ro nu este o platformă de recrutare convențională. Aceasta îmbină feedback-ul angajaților cu paginile de employer branding astfel încât persoanele care vor fi recrutate să fie în cunoștință de cauză. După ce a fost validată de piața românească, acum platforma se extinde regional păstrând amprenta fiecărei țări. Este un startup dinamic și inovator, care se încadrează bine în tipicul finanțărilor SeedBlink”, declară Andrei Dudoiu, co-fondator și CEO al SeedBlink.

Am investit prima dată în Undelucram în 2019 când această platformă era la începutul dezvoltării sale regionale. În prezent, Undelucram nu are planuri doar de creștere rapidă în Europa, ci și să se extindă în Africa și Asia. Le vom fi alături și în această rundă de finanțare, mai ales acum, când piața muncii trece prin schimbări fundamentale, iar angajații și angajatorii au nevoie de instrumente prin care să se cunoască mai bine”, spune Sergiu Roșca, partener fondator GapMinder VC.

***

Despre Undelucram.ro

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaților din România, cu peste 750.000 de potențiali angajați pe platformă și peste 500.000 de contribuții lăsate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviuri de angajare sau oferte salariale. Platforma pune la dispoziția angajaților și Salariometru – un instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu și resurse pentru dezvoltarea carierei precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre industrie.

Despre SeedBlink

Seedblink este platforma de investiții în startups de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori. Compania își propune să democratizeze procesul de investiții prin a îmbina vizibilitatea adusă de crowdsourcing, flexibilitatea business angels și expertiza VC-urilor într-o platformă online.

Comunitatea în plină expansiune a SeedBlink se află în centrul succesului platformei, alături de selecția de startupuri din tehnologie fondate de echipe pasionate, cu idei inovatoare, impact social real și potențial de scalare internațională. Mai multe despre Seedblink, pe www.seedblink.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.