Un spectacol inedit cum nu aţi mai văzut: „Clipe de viaţă 2015”!

0

 Din culisele pregătirii marelui eveniment – „Clipe de viaţă 2015” – nu vă descoperim decât că vor fi multe surprize, va fi teatru, muzică, dans şi poezie. Adică o seară specială plină de momente unice, vibrantă, dăruită cu aleasă recunoştinţă de artişti pentru cei care le-au inspirat dragostea faţă de artă. Pentru că aşa cum afirmă şi Oana Pellea „Orice clipă de viaţă este o minune”.

sustine Campania Artistii pentru Artisti

Totul va fi atent „supravegheat” de gazdele Maria Dinulescu şi Ion Caramitru. Aşadar, vă aşteptăm cu drag, luni, 23 martie, ora 19.30 la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Studio să ne fiţi alături!

Unică reprezentaţie cu:

Victor Bucur, Corina Chiriac, Felicia Filip, Lari Giorgescu, Călin Grigoriu, Mirela Jienescu, Rodica Mandache, Teatrul Masca,

Maia Morgenstern, Adrian Naidin, Ovidiu Niculescu,

Ioan Gyuri Pascu, Margareta Pâslaru şi corul „Divina Armonie”, Oana Pellea, Emilia Popescu, Mariana Preda, Victor Rebengiuc, Florin Zamfirescu.

Amfitrioni Maria Dinulescu şi Ion Caramitru.

Luni, 23 martie 2015.

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Sala Studio, ora 19.30.

Bilete: Teatrul Naţional Bucureşti, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună! Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un imens ajutor.

Sumele strânse din vânzarea de bilete se pot dona în Fondul de Solidaritate Teatrală  (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei).

Ulterior, sprijinul financiar oferit artiştilor vârstnici cu probleme de sănătate va fi dovada că acest simbolic contract de solidaritate teatrală a fost asumat şi însuşit.

Clipe de viata 2015. Afis. grafica Cosmin Ardeleanu

Organizatori:

UNITER – Uniunea Teatrală din România

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti

Primăria Municipiului Bucureşti

ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti

Parteneri:

Societatea Română de Televiziune

Casa de Productie TVR

Centrul Roman ITI

Cu sprijinul:

PROFemeia

UNITER

 20 martie 2015

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează