Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un singur profesor poate transforma o lume. Dar împreună? Înscrie-te în programul Teach for Romania până în data de 11 ianuarie!

0

Știai că 96% dintre copiii care se nasc în mediul rural nu au șansa de a ajunge la facultate?

Ei reprezintă România de mâine, iar educația le poate rescrie viitorul. Prin implicarea acolo unde este cea mai mare nevoie de educaţie de calitate, profesorul este cel care, prin modelul propriu, influenţează dezvoltarea clasei, a şcolii şi a întregii comunităţi.

Un singur profesor poate transforma o lume. Dar împreună?

Înscrie-te în program până în data de 11 ianuarie!

Află mai multe pe e-mail la adresa recrutare@teachforromania.ro sau website: www.teachforromania.org/fii-profesor/de-ce

#scriitordeviiitor #nurenunt #stopinechitate #educatiedecalitate

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 7 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate. Fiecare copil are dreptul să-și descopere potențialul și să-și îndeplinească visul. În anul școlar 2020-2021, 94 de cadre didactice, participanți în programul nostru, predau în 83 de școli, din 20 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 136 de alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România. Împreună ajungem astăzi la aproximativ 14 000 de copii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.