Un singur profesor poate transforma o lume. Dar împreună? Înscrie-te în programul Teach for Romania până în data de 11 ianuarie!

0

Știai că 96% dintre copiii care se nasc în mediul rural nu au șansa de a ajunge la facultate?

Ei reprezintă România de mâine, iar educația le poate rescrie viitorul. Prin implicarea acolo unde este cea mai mare nevoie de educaţie de calitate, profesorul este cel care, prin modelul propriu, influenţează dezvoltarea clasei, a şcolii şi a întregii comunităţi.

Un singur profesor poate transforma o lume. Dar împreună?

Înscrie-te în program până în data de 11 ianuarie!

Află mai multe pe e-mail la adresa recrutare@teachforromania.ro sau website: www.teachforromania.org/fii-profesor/de-ce

#scriitordeviiitor #nurenunt #stopinechitate #educatiedecalitate

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.