Un roman la Maratonul Polului Nord!

1

Avem un român participant la Maratonul Polului Nord! Andrei Roşu este bucureştean și este îndrăgostit de călătorii. El este primul român care, potrivit Adevărul.ro va lua startul în luna aprilie în Maratonul Polului Nord. „Pasionat de muzică, bărbatul îşi va lua cu el şi tobele. „Un om obiş­­­nuit din Bucureşti“, cum se caracterizează Andrei Roşu pe blog, se antrenează pentru a alerga 42 de kilometri într-o cursă de la capătul lumii.”

Curioși din fire, am plecat în plimbare și pe blogul lui Andrei Roșu și am aflat despre condițiile de antrenement și alte detalii „picante”:)

„Pnorth-pole-marathonana acum cateva luni, cand m-a atins microbul maratonulului de la Polul Nord, nu ma mai antrenasem in aer liber pe timp de iarna (snowboarding-ul nu se pune…). Asa ca am intrebat organizatorii maratonului (niste baieti simpatici din Irlanda, cu care de abia astept sa beau o bere 🙂 ) ce anume ar trebui sa pun pe mine, astfel incat firma de asigurari care mi-a facut polita de calatorie sa nu fie nevoita sa plateasca…

Nu m-am antrenat la temperaturi mai mici de -25 C, asa ca o sa ma raportez la spusele organizatorilor si la ceea ce am testat pe pielea mea (la propriu!). In curand, o sa incep antrenamentele la -35 C in hala frigorifica a unui abator si atunci o sa confirm (sau infirm) cele de mai jos.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.