Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un planner ca un coach de buzunar

0

Pornind de la o campanie de crowdfunding de mare succes, creatoarea plannerelor Colorful Mind lansează pe piaţă primul planner pentru antreprenori.

Antreplanner este o agendă pe 2019 cu instrumente de planificare pentru aspiranţii care îşi doresc să lanseze o afacere, însă nu ştiu de unde să înceapă. Ilustrată şi produsă în România, agenda conţine peste 200 de pagini, are 10 tipuri de şabloane (viziune de an, de lună şi de săptămână, Business Canvas, Project Plan etc) şi citate inspiraţionale primite de la antreprenoare românce. Agendele din colecţia 2019 sunt disponibile pe site-ul www.colorfulmind.ro.

„Ideea unui planner pentru antreprenori mi-a venit când, după succesul campaniei de crowdfunding de anul trecut, am devenit eu însămi antreprenoare peste noapte, şi aveam nevoie de un instrument în care să îmi notez ideile despre grupul ţintă, mesajele cheie de marketing, idei de campanii şi totodată să mă organizez în viaţa de zi cu zi, în celelalte roluri”, spune Maria Dinu, creatoarea plannerelor.

După designul iniţial, Antreplanner a fost subiectul unei sesiuni de collective design cu 50 de actuale şi viitoare antreprenoare românce.

Plannerele Colorful Mind sunt agende premium, cu coperţi pictate şi cu instrumente de coaching incluse, care aduc claritate şi inspiraţie. Colorate integral si produse 100% in Romania, plannerele au fost lansate în toamna 2017 pe platforma Startarium, unde campania de crowdfunding pentru lansare a fost finanţată în timp record, proiectul devenind unul de mare succes.

Ce face plannerele atât de deosebite este combinaţia de design estetic, ele având ilustraţii pictate de mână, cu structura pragmatică şi instrumentele de coaching incluse, cum ar fi Roata Vieţii sau Project Plan.

Pe lângă plannere, sunt disponibile notebook-uri cu foi nedatate, stickere cu citate inspiraţionale şi pentru cei pasionaţi există chiar şi un curs de „Life Design”.

Creatoarea plannerelor, Maria Dinu, lucrează într-o corporaţie, însă a creat plannerele în timpul concediului de maternitate, având experienţă în domeniul coaching-ului şi fiind pasionată de organizare şi dezvoltare personală. Ea spune că şi-a dorit să creeze un instrument pentru „oamenii cu multe idei şi prea puţin timp” şi că scopul plannerelor este să aducă claritate pe priorităţile de viaţă.

Lansate în toamna 2017 pe platforma Startarium printr-o campanie de crowdfunding, plannerele Colorful Mind au depăşit targetul de finanţare, atingând peste 7700 Euro cu 151 de susţinători, iar campania a fost una dintre cele 6 cele mai de succes, beneficiind de o dublare a finanţării de către ING Bank. In total, în mai puţin de un an de la lansare, Colorful Mind a avut o cifră de afaceri de peste 12000 Euro.

Despre Colorful Mind

Colorful Mind este un brand românesc de agende şi instrumente de planificare personală lansat în 2017. Plannerele sunt pictate chiar de creatoarea acestora şi includ pagini cu formulare de coaching şi citate inspiraţionale, fiind instrumente frumoase estetic dar şi structurate în mod pragmatic, în scopul unei organizări eficiente a timpului.
Pe lângă plannere, Colorful Mind mai oferă agende nedatate, accesorii, posibilitatea de personalizare pentru companii, cursuri de planificare personală (Life Design) şi coaching.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.