Un nou webinar de la TechSoup România: email marketing pentru organizații neguvernamentale

0

Trimitem în fiecare zi emailuri: ca să strângem finanțări, să adunăm voluntari alături de noi sau să convingem oameni să se alăture cauzei noastre.

Dacă lucrezi într-o organizație neguvernamentală și vrei să înveți să trimiți emailuri eficient, participă la primul webinar de email marketing pentru ONG-uri organizat de TechSoup România, pe 17 aprilie, începând cu ora 17:30.

Vei învăța alături de profesioniști în email marketing. Mihai Năsăudean, fondatorul agenției interactive Good Afternoon, ne va împărtăși din experiența sa de peste 5 ani din domeniul email marketingului.

O să afli despre ce soluții de email marketing sunt disponibile pentru ONG-uri, care sunt regulile de design și implementare pentru un newsletter, la ce riscuri te expui dacă trimiți mesaje necontrolat și ce înseamnă de fapt email marketing.

Înscrie-te gratuit completând acest formular – http://goo.gl/uXrGN sau printr-un email la contact@techsoup.ro

Techsoup_RO_ROMANIA_RGB

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează