Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un nou membru se alătură Fundației Seeding Knowledge în cadrul programului de burse “Viitor prin educație”

0

Fundația Seeding Knowledge a lansat, de aproape un an , cel mai lung program personalizat de burse educaționale, din România. Alături de o echipă de specialiști în psihopedagogie și educație, cei 10 copii, câștigători ai burselor “Viitor prin educație”, iau parte la diverse sesiuni de pregătire teoretică, dezvoltare personală, dar și multe alte activități creative și recreative.

image001

Recent, unul dintre cei 10 copii, a avut bucuria de a primi sprijinul unei familii care și-a manifestat dorința de a îi oferi un cămin și tot ce îi este necesar în parcursul său educațional.

Având în vedere situația mai sus menționată, s-a decis realocarea resurselor rămase prin acceptarea în program a unui nou membru.

Selecția a cuprins etapa de analiză a dosarelor înscrise, urmată de evaluarea psihologică – susținută de Psiholog Monica Bolocan și, în final, o sesiune de interviuri cu echipa Fundației Seeding Knowledge – copil alături de familie.

În urma acesteia, câștigătorul și următorul beneficiar al programului de burse “Viitor prin Educație” este Preoteasa Maria.

Fundatia Seeding Knowledge susține ideea unei educații complete, personalizată și orientată spre viitor, oferind o pregătire extrașcolară special concepută pentru a ajuta copiii studioși, dar fără resurse materiale, să se dezvolte echilibrat și armonios, până la vârsta de 18 ani

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.