Un mesaj de multumire pentru fiecare viata salvata

0

Salvati Copiii a reușit să ajute 3.600 de nou-născuți să trăiască.

Până în prezent, Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 18 maternităţi cu echipamentele necesare menţinerii în viaţă a 3.600 de nou nascuti prematur.

salvati copiii

Câţiva dintre micuţii salvaţi de-a lungul timpului de programul de modernizare a secţiilor de nou-născuţi iniţiat de Salvaţi Copiii au un mesaj pentru toţi cei care s-au implicat în programul de redirecţionare a 2% către maternităţile din România.

Pe lângă împărtăşirea recunoştinţei copiilor care astăzi sunt bine, Salvaţi Copiii aminteşte că 25 Mai este ultima zi în care se mai pot redirecţiona 2% din impozit către salvarea celor 1.900 de bebeluşi care mor anual în maternităţile din România.

“În România, de la an la an, mii de copii vin pe lume fără nicio şansă de a supravieţui, în principal din lipsei echipamentelor din materninati. Ca într-o loterie, unii dintre ei au, însă, “norocul” de a se naşte într-un spital dotat corespunzător pentru naşterile premature. Prin filmul pe care vi-l prezentăm azi, câţiva le mulţumesc celor care au realizat că printr-un gest atât de simplu, precum redirecţionarea a 2% din impozit către programul nostru de modernizare a maternităţilor, le-au redat dreptul la viaţa.” – Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv Salvaţi Copiii.

Vă invităm să urmăriţi filmul de mulţumire aici:

https://www.youtube.com/watch?v=iABuLwj1w24&feature=youtu.be

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează