Un mărțișor – o șansă în plus de terapie pentru copiii cu autism

0

Am întâmpinat primăvara meșterind împreună cu voluntarii noștri mărțișoare sau mărțigușe,  atârnându-le șnur alb – pentru puritatea începutului acestei primăveri și roșu pentru o viață cu vitalitate, sănătate, frumusețe și iubire – alb pentru puritatea copiilor cu autism și roșu pentru a le dărui o viață cu sănătate și frumusețe.

Asociația Învingem Autismul încheie astăzi proiectul online: “Un mărțișor – o șansă în plus de terapie pentru copiii cu autism”, ediția I, 2021, mulțumind tuturor celor care au dăruit un strop din hărnicia mâinilor lor și din plinul inimii lor copiilor cu autism.

Mărtișoarele primite în cadrul concursului au fost vândute pentru obținerea de fonduri pentru terapia copiilor cu autism și alte tulburări de dezvoltare din Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Învingem Autismul.

Proiectul nu ar fi fost posibil fără sprijinul sponsorilor noștri, care ne-au ajutat să ne exprimăm mai bine recunoștința: NoGravity Educational, ZEXE Zahana și NOUA restaurant, precum și scriitorilor care au oferit în dar cărțile lor cu autograf: Simona Antonescu, Alina Pavelescu, Carmen Tiderle și Cristina Andone.

Vă așteptăm cu drag și sâmbăta viitoare – pe 6 martie – la Târgul de Mărțișor “Primăvara în sat”, organizat de Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, pentru noi daruri.

Despre Asociatia Învingem Autismul:

Asociația Învingem Autismul este o organizație nonprofit, apolitică și fără scop religios ce a fost înființată în anul 2009.

Asociația are misiunea de a îmbunătăți viața persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului, urmărind toate palierele de dezvoltare: social, educațional și emoțional, prin servicii psihologice, integrare în societate, creșterea gradului de independență și facilitarea accesului la educație.

Viziunea noastră este ca România să devină o țară în care drepturile persoanelor cu dizabilități și ale familiilor lor să fie respectate, iar copiii cu autism să aibă acces la servicii de calitate care să crească șansele lor de integrare socială.  Dorim să le oferim șanse egale de afirmare și autodeterminare și să îi ajutăm să își construiască o viață cât mai independentă.

Asociația a suplimentat şedințele de terapie cu mii de ore gratuite, timp de 8 ani, pentru 80 de copii şi adolescenți cu autism, cu ajutorul donațiilor și sponsorizărilor. Anul acesta asociația susține parțial terapia pentru 20 de copii și integral terapia a 3 copii provenind din familii vulnerabile.

www.invingemautismul.ro

https://www.facebook.com/InvingemAutismul

Puteți deveni prieteni ai copiilor cu autism, sprinijind terapia lor, printr-un SMS cu textul AUTISM la 8844.

Contact: Aurelia Oroviceanu, tel. 0740122186, aurelia.oroviceanu@invingemautismul.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.