Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un copil dislexic are nevoie de tine să citească povești!

0

” Eu mă bucur că termin temele mai repede și îmi rămâne timp de joacă! Allegra, 10 ani, dislexie severă
”În ziua în care am citit ”Rime cu codiță” am știut că pot și eu!” Bianca, 9 ani, copil dislexic
” Tata spune că la Centrul Edulier vin doar copii deștepti. Aici, ei sunt ajutați să poată citi mai bine” Andrei, 8 ani, dislexic

Oameni buni, dragi prieteni,  

Peste 350 de copii, împreună cu familia lor, au trecut pragul Centrului Edulier în căutare de sprijin, consiliere, suport, informații, speranță. 2018 a fost un an plin, așa cum o arată cifrele de mai jos.
Am reușit multe datorită vouă, prietenii, voluntarii, susținătorii Edulier și ai copiilor dislexici. 

În 2020 ne propunem să ajutăm cât mai mulți copii să citească. Centrul Edulier este singurul din România care oferă terapie educațională de recuperare în dislexie. 
3 din 20 de copii prezintă o tulburare specifică de învățare ( dislexie) și au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Până la 31 decembrie 2019 companiile ne pot ajuta gratuit, redirecționând 20% din impozitul pe profitul realizat către copiii dislexici.

Alege să sponsorizezi cu 20% din impozitul datorat statului. Așa vei ști sigur ce se întâmplă cu banii tăi.
În România doar jumătate din companiile ce au posibilitatea aleg să sponsorizeze  o organizație non-profit, deși este gratuit. Direcționarea cotei din impozitul pe profit prin sponsorizare nu afectează profitul net al companiei.

Te rugăm, dă mai departe acest mesaj prietenilor tăi, care ne pot ajuta în acest mod.


Pentru ce avem nevoie de tine?

Fiecare copil ce luptă pentru un viitor mai bun are nevoie de sprijinul nostru. Fie că provin dintr-o familie nevoiașă ori sunt dislexici, copiii de care ne ocupăm la Edulier, peste 1000 din 6 județe și Municipiul București, au nevoie de terapie de recuperare, de servicii psihologice complete, de terapie educațională, asistată de specialiști și animale.

  • Cu 1800 de lei susținem terapia de recuperare a unui copil timp de 1 lună.
  • 5000 de lei ne ajută să evaluăm TSI la copiii de școala primară
  • 20.000 de lei oferim peste 450 de ore de terapie copiilor ce trec pragul Centrului Edulier.
  • Cu 30.000 de lei susținem peste 600 de copii pentru un întreg an școlar.

Cum ne poți ajuta?

Semnând un Contract de sponsorizare, singurul document necesar, prin care o companie susține serviciile pe care noi le oferim copiilor.
Descarcă contractul de sponsorizare 2019 de aici   Sau ne poți cere o versiune a lui pe email la pentrucopii@edulier.ro
Nu te costă nimic să faci o faptă bună!
Asociația Edulier este acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale în conformitate cu prevederile Legii 197/2012 privind asigurarea calității în serviciile sociale.


Te rugăm să completezi contractul cu datele companiei tale, cu suma cu care dorești să ne ajuți, pe noi și copiii de la EDULIER.
Îl poți trimite,  în format editabil, la adresa pentrucopii@edulier.ro
Echipa Edulier va tipări  în două exemplare, apoi îl vom trimite, semnat și stampilat, la adresa companiei tale, din contract.
Termen: până la 31 decembrie 2019


Pentru orice alte detalii și informații ne poți găsi la 0744980192, 0213138344 sau email pentrucopii@edulier.ro. Poți veni oricând să ne vizitezi în strada Gral Ion Florescu nr 6 sector 3 București sau strada Independenței nr 82, Corbeanca, Ilfov

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.