Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un cadou pentru natură, un cadou pentru cineva drag🎁

0

Anul acesta, dăruiești dublu: naturii și cuiva pe care-l iubești!

Adoptă simbolic, prin donație, una dintre speciile valoroase și vei primi o jucărie de pluş alături de un certificat de prieten al naturii. Un cadou pentru tine sau o persoană dragă.

Știai că în prezent, în medie, 25% din speciile de pe glob sunt amenințate cu dispariția? Speciile valoroase de la noi sunt amenințate din cauza defrișării pădurilor și a fragmentării habitatului de infrastructura urbană și rurală în plină dezvoltare. Un alt pericol major este braconajul care continuă profintând de slaba implementare a legislației.

Fă adopția în numele cuiva drag și dăruiești dublu: un pluș persoanei iubite și speranță vieții sălbatice! Ajută-ne să dăm o șansă naturii și speciilor valoroase din România.

Adoptă!

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.