Ultimele zile pentru înscrieri la FORBES Summer School!

0

Ultimele zile pentru înscrieri la FORBES Summer School!

22-27 iunie | Ana Hotels Bradul | Poiana Brașov

Ioana Filipescu, Managing Director, Raiffeisen Investment România, Javier Garcia del Valle, CEO, Happy Tour, și Adrian Cioroianu, Business Development Manager, Intel, sunt doar trei dintre invitații speciali care vor aduce participanții FORBES Summer School cu un pas mai aproape de succes.

 FORBES Romania _Summer School

În intervalul 22-27 iunie, la Ana Hotels Bradul (Poiana Brașov), FORBES România organizează FORBES Summer School, o săptămână de training intensiv pe parcursul căreia participanții Forbes Summer School vor parcurge cei zece pași către succes. Tinerii manageri și tinerii antreprenori orientați către succes se pot înscrie până pe 18 iunie, printr-un mail la adresa paula.csatlos@forbes.ro.

Plecând de la premisa că regulile de bază ale business-ului sunt aceleași atât pentru un start-up, cât și pentru o corporație și că toate corporațiile din prezent au fost cândva un start-up proaspăt fondat, trainingurile și workshop-urile FORBES Summer School au fost special concepute pentru a se plia pe nevoile unui tânăr aflat la început de drum, fie că drumul său este orientat spre conducerea unei corporații, fie spre fondarea unui start-up care va evolua spre o corporație. Cei 10 pași către succes vor purta participanții de la vânzări la networking, work-life balance, improvizație și inovație, corporate și personal branding, îi vor învăța să aibă o abordare antreprenorială în cadrul unei companii și le vor îmbunătăți abilitățile de public speaking.

FORBES Summer School va aduce în fața participanților și o serie de modele puternice, oameni de afaceri, antreprenori și CEOs, care își vor împărtăși experiența de business și le vor oferi lecții valoroase tinerilor participanți. Printre aceștia se numără Ioana Filipescu (Managing Director, Raiffeisen Investment România), Adrian Cioroianu (Business Development Manager, Intel), Sergiu Neguț (CEO, Mindit), Javier Garcia del Valle (CEO, Happy Tour), Lucian Georgescu (Managing Partner, GAV), Peter Barta (CEO, Post Privatization Foundation), Bogdan Georgescu (CEO, Bookster), Bogdan Grigore (Apple Certified Sales Trainer și Managing Partner, Improvizatie.ro), Paul Olteanu (Public Communication & Personal Branding Trainer), Corina Anghel (Training Manager, Gothaer, și Managing Partner, Improvizatie.ro), Simona Nicolaescu (Managing Partner, Dynamic Human Resources), Vlad Craioveanu (Business Model Inc.) și Răzvan Nacea (Managing Director, Seytour).

Taxa de participare pentru reprezentanți ai companiilor (corporate incentive package) este de 500 EURO (TVA inclus) și include acomodarea participanților pe toată durata școlii de vară și accesul participanților la workshop-uri și la sesiunile de training, iar pentru studenți/ tineri freelanceri – 350 EUR (TVA inclus).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.