Ultimele zile pentru înscrieri la FORBES Summer School!

0

Ultimele zile pentru înscrieri la FORBES Summer School!

22-27 iunie | Ana Hotels Bradul | Poiana Brașov

Ioana Filipescu, Managing Director, Raiffeisen Investment România, Javier Garcia del Valle, CEO, Happy Tour, și Adrian Cioroianu, Business Development Manager, Intel, sunt doar trei dintre invitații speciali care vor aduce participanții FORBES Summer School cu un pas mai aproape de succes.

 FORBES Romania _Summer School

În intervalul 22-27 iunie, la Ana Hotels Bradul (Poiana Brașov), FORBES România organizează FORBES Summer School, o săptămână de training intensiv pe parcursul căreia participanții Forbes Summer School vor parcurge cei zece pași către succes. Tinerii manageri și tinerii antreprenori orientați către succes se pot înscrie până pe 18 iunie, printr-un mail la adresa paula.csatlos@forbes.ro.

Plecând de la premisa că regulile de bază ale business-ului sunt aceleași atât pentru un start-up, cât și pentru o corporație și că toate corporațiile din prezent au fost cândva un start-up proaspăt fondat, trainingurile și workshop-urile FORBES Summer School au fost special concepute pentru a se plia pe nevoile unui tânăr aflat la început de drum, fie că drumul său este orientat spre conducerea unei corporații, fie spre fondarea unui start-up care va evolua spre o corporație. Cei 10 pași către succes vor purta participanții de la vânzări la networking, work-life balance, improvizație și inovație, corporate și personal branding, îi vor învăța să aibă o abordare antreprenorială în cadrul unei companii și le vor îmbunătăți abilitățile de public speaking.

FORBES Summer School va aduce în fața participanților și o serie de modele puternice, oameni de afaceri, antreprenori și CEOs, care își vor împărtăși experiența de business și le vor oferi lecții valoroase tinerilor participanți. Printre aceștia se numără Ioana Filipescu (Managing Director, Raiffeisen Investment România), Adrian Cioroianu (Business Development Manager, Intel), Sergiu Neguț (CEO, Mindit), Javier Garcia del Valle (CEO, Happy Tour), Lucian Georgescu (Managing Partner, GAV), Peter Barta (CEO, Post Privatization Foundation), Bogdan Georgescu (CEO, Bookster), Bogdan Grigore (Apple Certified Sales Trainer și Managing Partner, Improvizatie.ro), Paul Olteanu (Public Communication & Personal Branding Trainer), Corina Anghel (Training Manager, Gothaer, și Managing Partner, Improvizatie.ro), Simona Nicolaescu (Managing Partner, Dynamic Human Resources), Vlad Craioveanu (Business Model Inc.) și Răzvan Nacea (Managing Director, Seytour).

Taxa de participare pentru reprezentanți ai companiilor (corporate incentive package) este de 500 EURO (TVA inclus) și include acomodarea participanților pe toată durata școlii de vară și accesul participanților la workshop-uri și la sesiunile de training, iar pentru studenți/ tineri freelanceri – 350 EUR (TVA inclus).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează