Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele zile de înscriere la Shakespeare School Essay Competition!

0

Înscrierile la cel mai mare Concurs Naţional de Creaţie în Limba Engleza, organizat de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, se apropie de final.

Elevii de gimnaziu şi liceu din toată ţara, mai au timp doar până pe 26 MARTIE pentru a-şi trimite lucrările special scrise pentru cea de-a 9 a ediţie a „Shakespeare School Essay Competition” .

Anul acesta, participanții au fost provocaţi să scrie un text original în limba engleză prin care să-şi exprime opinia despre un subiect la modă, foarte familiar tinerei generaţii:  jocurile video – dependenţă sau sport al minţii? (Are video games addictive activities or mind sports?)

 Essay - ultimele zile de inscriere

Concursul este organizat pe două categorii de vârsta, 11-14 ani şi respectiv 15-19 ani.

Participarea este gratuită, iar eseurile se înscriu online, pe www.shakespeare-school.ro/essay-competition-despre-concurs/, până pe data de 26 martie 2017.

Un eseu în limba engleză despre jocurile video te poate trimite în tabără, în Marea Britanie!

Cei care intră în competiţie pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: două tabere în Marea Britanie (pentru câştigătorul fiecărei categorii de vârstă), cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.

 

Pe lângă premiile pentru eseuri, va fi acordat şi Trofeul Excelenței, pentru judeţul cu cei mai mulţi reprezentanţi în concurs, precum și distincția Certificate of Excellence acordată profesorului cu cei mai mulți elevi înscriși la cea de-a 9-a ediție Shakespeare School Essay Competition. De asemenea, acesta va participa gratuit, ca însoţitor de grup, la o tabără de 2 săptămâni în Marea Britanie.

Festivitatea de premiere va avea loc în luna iunie 2017.

Concursul „Shakespeare School Essay Competition” este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Aflat la cea de-a 9 a ediţie, proiectul se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionaţi de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuri din toate judeţele ţării.

Concursul îşi propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovaţie, originalitatea şi să motiveze tinerii să îşi perfecţioneze limba engleză, oferindu-le totodată şansa unei experienţe unice, într-o tabără internaţională de studiu.

Ambasadorul celei de-a 9-a ediţii a „Shakespeare School Essay Competition” este Cristian Oneţiu – antreprenor de succes, cu o experienţă de peste 15 ani, prezent în Top 500 Forbes, speaker, consultant de business pentru companii internaţionale, autor şi realizator tv. Rolul său este acela de a oferi participanţilor un exemplu personal şi profesional de gândire creativă şi performanţă susţinută prin pasiune.

Mai multe detalii despre temă și regulament se găsesc pe pagina competiției, AICI.

Parteneri media: Radio România Cultural – partener principal, Agerpres, Radio Itsy Bitsy, Televiziunea Elevilor, edu-news.ro, Edumanager.ro, Portal Învăţământ, Copilul.ro, Clopoţel.ro, SuntParinte.ro, ExamenulTau.ro, România Pozitivă, Ştiri pentru Copii, Copiisimamici.ro, Mămici la Superlativ, Coaching la Superlativ.

 

Parteneri educationali: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Federatia VOLUM, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar (FNAP-IP), 4Career, Bucharest English Teachers’ Association – BETA, Romanian Association of Teachers of English – RATE.

Sponsori: British Council, Cărtureşti, Editura Trei, Fischer International, ARCUB, Simaco Advertising, Koh-I-Noor, Apple Dent.

Organizator:

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, fondată în anul 2011, este o organizaţie nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentaţi să îşi urmeze pasiunile prin perfecţionarea limbii engleze şi ajutarea copiilor cu oportunităţi reduse să se dezvolte şi să înveţe limba engleză. Printre proiectele asociaţiei se numără burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creaţie având ca premii şcoli de vară în Marea Britanie, campanii în licee privind certificările internaţionale cât şi cursuri de engleză predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucureşti şi alte oraşe ale ţării. Asociaţia promovează dezvoltarea tinerilor într-un mediu armonios, organizând şi ateliere de educaţie pentru părinţi.

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să stimuleze gândirea creativă şi să motiveze tinerii din întreaga ţară să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză. Motto-ul asociaţiei este “Limba engleză deschide oportunităţi” pentru că stăpânirea unei limbi de circulaţie internaţională poate face diferenţa în viitorul tinerilor, facilitându-le accesul spre o educaţie de calitate şi o carieră de succes.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.