Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele zile de înscriere la Mirunette Language Competition

0

Prima etapă a Mirunette Language Competition se apropie de final! Mai sunt doar cateva zile în care elevii cu vârste între 10 și 17 ani se pot înscrie în concurs!

Asteptăm cât mai mulți elevi pasionați de limba engleză – cei mai talentați vor participa la 2 tabere educaționale de limba engleză în Oxford, Marea Britanie, în vara 2019!

Încurajăm și profesorii de limba engleză să popularizeze acest concurs, deoarece profesorii care înscriu cei mai mulți elevi în concurs au șansa să participe, la rândul lor, la o tabără internaționala în Marea Britanie în calitate de group-leader!

Participarea la concurs este gratuită; înscrierile se fac online, pe site-ul concursului (aici), până la data de 1 martie 2019!

Pe lângă cele 2 tabere internaționale oferite de Mirunette Education, toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga premii oferite de partenerii noștri: examene Cambridge oferite de British Council (partener educațional), cărți de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi de week-end la Hotel Club Austria din Bușteni si Hotel Royal din Poiana Brașov, bilete la film de la Happy Cinema, jocuri de la Ideal Board Games, vouchere (vizită și atelier) de la Orășelul Cunoașterii, bilete la un spectacol la Opera Comică pentru Copii și multe alte surprize!

Concursul Mirunette Language Competition este un îndemn catre toți tinerii talentați și ambițioși de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate într-un mediu cosmopolit creat de o tabără internaționala în Anglia!

Parteneri media: Intuitext, Școala Intuitext, Didactic.ro, Suntpărinte.ro, România Pozitivă, Romantic FM, Cluj Today, Ziarul Națiunea, Ziarul de Iaşi, Wink.ro, School News, Știripentrucopii.com.

Taberele internaționale Mirunette sunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă străină, dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.