Ultimele zile de inscriere in Young Professionals Academy editia a II-a

0

Duminica 29 mai este ultima zi de inscriere in Young Professionals Academy! Nu rata experienta unui program lifechanging!

–          Vrei sa faci o schimbare in viata ta?

–          Ai potential, dar nu este canalizat corespunzator?

–          Vrei sa-ti testezi si sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare, vorbit in public, convingere, lucru in echipa?

–          Vrei sa faci parte dintr-o comunitate de elita? Sa intalnesti oamenii potriviti?
Atunci locul tau este in „Young Professionals Academy”!

Inscrierile se fac on-line pe site-ul www.youngprofessionals.ro/ypa

Succes!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează