Ultimele zile de înscriere în Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei pentru voluntari

0

Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei recrutează voluntari: 60 de locuri disponibile în tabăra care formează meseriașii de mâine.

Se pot înscrie cei care au peste 18 ani și sunt dornici să se implice în echipa voluntarilor a Taberei Meseriașilor din Țara lui Andrei, la care anul acesta participă 240 de elevi din clasele a X-a și XI-a din școli profesionale și licee tehnologice din județul Gorj.

Voluntarii selectați vor participa la dintre cele 4 săptămâni de tabără (29 iulie – 4 august,

5 – 11 august, 19 – 25 august, 26 august – 1 septembrie) la Bran, județul Brașov, unde îi vor cunoaște pe elevii care se pregătesc să devină meseriași în domeniile: mecanică, electric, turism & alimentație, construcții & instalații.

Transportul, cazarea și masa sunt asigurate tuturor voluntarilor pentru săptămâna în care sunt prezenți în tabără.

Doritorii au nevoie de un CV actualizat și se pot înscrie completând formularul de aici până duminică, 15 iulie. Voluntarii care vor participa in Tabăra Meseriașilor vor fi anunțați până pe 20 iulie.

Mai multe detalii, pe www.taraluiandrei.ro/tabara-meseriasilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.