Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima zi de concurs pentru SuperCititori

0

FB teaz SUPERSCRIEREA Primaverii-02

 

Scurt, că nu e vreme:
Mâine, 9 mai, este ultima zi în care mai poți înscrie și vota în concursul Superscrierea Cititorilor un text de non-ficțiune care ți-a plăcut.

Îți reamintim că e serioasă treaba: participând la Superscrierea Cititorilor ai șansa să încurajezi un autor care poate schimbă perspectiva din care sunt relatate evenimentele în România și să contribui la cultivarea genului de scriitură care dă câștigători de Pulitzer.

Ca să nu mai vorbim de premii: autorul textului câștigător primește 300 de euro, iar dacă tu l-ai propus în concurs, câștigi muuulte cărți și produse de la sponsorii concursului.

Reluăm și mecanismul, tot pe scurt (înainte de a înscrie te rugăm să citești cu atenție regulamentul):

  • Te gândești la un text pe care l-ai citit și care te-a marcat în vreun fel (trebuie să nu fie scris de tine și trebuie să fi fost publicat după 1 octombrie 2012).
  • Îl înscrii în concurs – până pe 9 mai.

Prin votul publicului se vor alege cele mai demne scrieri de top 10, care vor ajunge apoi la Juriul Cititorilor. Acesta va decide textul câștigător.

Chiar dacă e ultima zi de concurs, nu te gândi că nu mai e vreme să strângi voturi – poți share-ui articolul pe care vrei să îl propui și să îți încurajezi prietenii să îl citească și să îl voteze. Oricum, important este să participi la toată acțiunea asta prin care ai șansa să stabilești un nou standard pentru ceea ce citim, arătându-ne ce înseamnă pentru tine un text de non-ficțiune de calitate.

Și chiar dacă nu participi, te invităm să accesezi pagina de înscrieri – găsești acolo o lista de peste 100 de articole propuse de oameni care le-au considerat cele mai bune lecturi de non-ficțiune. Iar dacă îți place ceva, chiar te sfătuim să votezi. Poți schimba multe! 

Concursul Superscrierea Cititorilor este o competiție care își propune să promoveze scriitura de calitate și poveștile care au puterea să schimbe lumea, realizat de Fundația Friends For Friends.

 CLICK AICI CA SĂ PARTICIPI LA CONCURS

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.