Ultima zi de concurs pentru SuperCititori

0

FB teaz SUPERSCRIEREA Primaverii-02

 

Scurt, că nu e vreme:
Mâine, 9 mai, este ultima zi în care mai poți înscrie și vota în concursul Superscrierea Cititorilor un text de non-ficțiune care ți-a plăcut.

Îți reamintim că e serioasă treaba: participând la Superscrierea Cititorilor ai șansa să încurajezi un autor care poate schimbă perspectiva din care sunt relatate evenimentele în România și să contribui la cultivarea genului de scriitură care dă câștigători de Pulitzer.

Ca să nu mai vorbim de premii: autorul textului câștigător primește 300 de euro, iar dacă tu l-ai propus în concurs, câștigi muuulte cărți și produse de la sponsorii concursului.

Reluăm și mecanismul, tot pe scurt (înainte de a înscrie te rugăm să citești cu atenție regulamentul):

  • Te gândești la un text pe care l-ai citit și care te-a marcat în vreun fel (trebuie să nu fie scris de tine și trebuie să fi fost publicat după 1 octombrie 2012).
  • Îl înscrii în concurs – până pe 9 mai.

Prin votul publicului se vor alege cele mai demne scrieri de top 10, care vor ajunge apoi la Juriul Cititorilor. Acesta va decide textul câștigător.

Chiar dacă e ultima zi de concurs, nu te gândi că nu mai e vreme să strângi voturi – poți share-ui articolul pe care vrei să îl propui și să îți încurajezi prietenii să îl citească și să îl voteze. Oricum, important este să participi la toată acțiunea asta prin care ai șansa să stabilești un nou standard pentru ceea ce citim, arătându-ne ce înseamnă pentru tine un text de non-ficțiune de calitate.

Și chiar dacă nu participi, te invităm să accesezi pagina de înscrieri – găsești acolo o lista de peste 100 de articole propuse de oameni care le-au considerat cele mai bune lecturi de non-ficțiune. Iar dacă îți place ceva, chiar te sfătuim să votezi. Poți schimba multe! 

Concursul Superscrierea Cititorilor este o competiție care își propune să promoveze scriitura de calitate și poveștile care au puterea să schimbe lumea, realizat de Fundația Friends For Friends.

 CLICK AICI CA SĂ PARTICIPI LA CONCURS

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează