Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână pentru înscriere la Programul MOL de promovare a talentelor, ediția a 12-a 2017 pentru tineri sportivi și artiști.

0

Termen de înscriere 17 Iunie.
Fond total de sponsorizare 350.000 lei

Un solicitant poate obține maxim 10.000 de lei pentru achiziționare de echipament, materiale, instrumente sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri naționale și internaționale, cantonamente, cursuri, expoziții, concerte.
Detalii http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=618&Itemid=129&lang=ro

În decursul celor 11 ediții anterioare au obținut finanțare 1.846 de tineri sportivi și artiști, în valoare de peste 2.870.000 lei.

Afis RO k

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.