Ultima saptamana de inscrieri la Premiile Superscrieri

0
Ne bucuram sa te anuntam ca juriul Superscrieri este complet: avem ultimele confirmari de participare din partea lui Moise Guran si a Simonei Tache. Mai mult, ne super bucuram ca am reusit sa adunam atatia oameni de bine: Vlad Mixich – presedinte de juriu, Vlad PetreanuMihnea MarutaLiviu Iolu,Melania MedeleanuTania RaduVasile ErnuTeodor TitaDan DucaPaul RaduGabriel Dobre,Cristian MovilaAni SanduMarta Usurelu.

Aceasta este ultima saptamana de inscrieri la Premiile Superscrieri, editia a treia.
Inscrieri se fac pe site-ul ffff.ro pana pe 30 septembrie, pe baza unui formular online.

Si tu poti contribui in mod direct la schimbarea contextului actual in care se relateaza si se consuma povestile despre realitate in Romania. Cu siguranta cunosti/apreciezi pe cineva care scrie non-fictiuni, cu creativitate, credinta in puterea cuvintelor si simt de raspundere. Invita-l sa participe. Sau participa chiar tu.

logo Superscrieri


Un premiu special pentru o lume mai echilibrata
Nu uita ca prietenii si sustinatorii nostri de la Avon Romania au pregatit un premiu special de 300 de euro.

Acesta se va oferi celei mai bune lucrari pe tema violenta domestica. Tot ce trebuie sa faci este ca, atunci cand te inscrii la oricare dintre cele 5 categorii de concurs, sa bifezi casuta cu aceasta tema. Astfel, concurezi pentru un premiu in plus.

Nu putem decat sa vedem ca o incurajare faptul ca Avon, care a initiat Campania Respectului, a gasit in Superscrieri o forma prin care sa faca aceasta cauza si mai cunoscuta. Pentru ca, sa nu uitam, scrierile de calitate au puterea de a face lumea mai echilibrata, mai corect informata, mai buna. Asa ca incurajam, pentru urmatoarele editii, astfel de initiative.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează