Ultima saptamana de inscrieri la Premiile Superscrieri

0
Ne bucuram sa te anuntam ca juriul Superscrieri este complet: avem ultimele confirmari de participare din partea lui Moise Guran si a Simonei Tache. Mai mult, ne super bucuram ca am reusit sa adunam atatia oameni de bine: Vlad Mixich – presedinte de juriu, Vlad PetreanuMihnea MarutaLiviu Iolu,Melania MedeleanuTania RaduVasile ErnuTeodor TitaDan DucaPaul RaduGabriel Dobre,Cristian MovilaAni SanduMarta Usurelu.

Aceasta este ultima saptamana de inscrieri la Premiile Superscrieri, editia a treia.
Inscrieri se fac pe site-ul ffff.ro pana pe 30 septembrie, pe baza unui formular online.

Si tu poti contribui in mod direct la schimbarea contextului actual in care se relateaza si se consuma povestile despre realitate in Romania. Cu siguranta cunosti/apreciezi pe cineva care scrie non-fictiuni, cu creativitate, credinta in puterea cuvintelor si simt de raspundere. Invita-l sa participe. Sau participa chiar tu.

logo Superscrieri


Un premiu special pentru o lume mai echilibrata
Nu uita ca prietenii si sustinatorii nostri de la Avon Romania au pregatit un premiu special de 300 de euro.

Acesta se va oferi celei mai bune lucrari pe tema violenta domestica. Tot ce trebuie sa faci este ca, atunci cand te inscrii la oricare dintre cele 5 categorii de concurs, sa bifezi casuta cu aceasta tema. Astfel, concurezi pentru un premiu in plus.

Nu putem decat sa vedem ca o incurajare faptul ca Avon, care a initiat Campania Respectului, a gasit in Superscrieri o forma prin care sa faca aceasta cauza si mai cunoscuta. Pentru ca, sa nu uitam, scrierile de calitate au puterea de a face lumea mai echilibrata, mai corect informata, mai buna. Asa ca incurajam, pentru urmatoarele editii, astfel de initiative.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează