Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână de înscrieri la Maraton Apuseni msg systems

0

 A mai rămas o săptămână în care pasionații de alergare montană se pot înscrie la cea de-a IV-a ediție a Maratonului Apuseni msg systems. Competiția de trail running va avea loc în data de 24 mai 2014 în stațiunea Muntele Băișorii din județul Cluj și se adresează atât alergătorilor profesioniști, cât și amatorilor.

msg-maratonapuseni-cover-big

Maratonul ce străbate munții Apuseni este deja o întrecere consacrată în rândul evenimentelor de profil din țară, iar la ediția din acest organizatorii nu se vor lăsa mai prejos, motiv pentru care au pregătit un pachet de înscriere mai consistent și mai atractiv pentru participanți. Alergătorii care se vor înscrie la proba de maraton vor beneficia de un kit care va conține un tricou, un buff, o pereche de jambiere de compresie profesioniste și un gel energizant. Participanții la proba de semimaraton vor avea parte de un pachet care va cuprinde un tricou, un buff și produse energizante: gel cu absorbție rapidă și tabletă orală.

Cu ajutorul partenerului nostru oficial, msg systems România, și a sponsorilor am reușit în acest an să ridicăm atât standardul în ceea ce privește kit-ul de participare, cât și calitatea evenimentului per total. Știm ce important este pentru un alergător să aibă un echipament cât mai complet și vrem ca participanții la competiția noastră să fie mulțumiți. De aceea suntem siguri că efortul financiar pe care l-am făcut va fi apreciat, cu atât mai mult cu cât un astfel de kit de participare pentru proba de maraton nu s-a mai oferit la vreun eveniment de acest gen până acum. Le vom oferi concurenților un pachet care să le satisfacă cât mai bine nevoile din timpul cursei, dar care să le fie de folos și în antrenamentele viitoare. Mai mult decât atât, materialele din acest an au un design mai atractiv, sunt colorate și emană energie, în concordanță cu noul concept de identitate vizuală creat ” declară Răzvan Samoilă, coordonatorul maratonului.

Kit-urile de participare sunt garantate doar primilor 600 de concurenți înscriși (250 la maraton, 350 la semimaraton) și vor fi alocate în ordinea receptării înscrierilor valide, acestea presupunând completarea formularului de pe website-ul evenimentului (http://www.maratonapuseni.ro/concurs/inscriere) și achitarea taxei corespunzătoare. Pe lângă produsele menționate, pachetele pentru participanți vor conține și diverse cupoane de reducere, iar pentru câștigătorii competiției vor fi pregătite premii în bani și produse in valoare de 25 000 lei.

Probele clasice de maraton (42,8 km) și semimaraton (21,1 km), feminin și masculin, se vor desfășura pe 4 categorii de vârstă: 16-29, 30-39, 40-49 si 50+, precum și la categoria open. La proba Family (3,2 km) se vor putea înscrie echipe formate dintr-un adult și un copil de până la 16 ani, împărțite după vârsta copilului: 0-3, 4-6, 7-9, 10-12 și 13-15 ani. Pe parcursul traseului vor fi amenajate puncte de control și puncte de realimentare, unde se vor găsi băuturi energizante, apă, fructe, glucoză.

Maraton Apuseni msg systems este un eveniment ce stă sub umbrela Clubului Alpin Român, asociație ce  promovează sporturile montane și își desfășoară activitatea specifică încă din 1936. Aproximativ 300 de membri și simpatizanți, dintre care cățărători, speologi, alpiniști, alergători, drumeți, practicanți de schi alpin și bicicliști montani iau parte anual la activitățile propuse de club, în cadru restrâns sau în cadrul celor 4 evenimente naționale pe care acesta le organizează (Cupa mondială de escaladă pe gheață – etapa România Bușteni, Maraton Apuseni msg systems, CAR Climb Fest și Festivalul Alpin – Bușteni). Secția Universitară Cluj, organizatorul maratonului, este una din cele mai puternice secții C.A.R., înființată în ianuarie 2005 de către un grup de alpiniști clujeni, ce numară astăzi peste 150 de membri activi. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.