Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână de înscriere la Concursul de debut literar „Incubatorul de condeie”

0

AdLittera a dat startul unei noi ediții a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se desfășoară în mediul online în perioada 14 Octombrie – 14 Decembrie, fiind o competiţie anuală adresată amatorilor de creaţie literară.

Ca și în precedentele ediții, concursul aflat la cea de-a IV-a ediție este structurat pe două secţiuni – Poezie şi Proză scurtă.

Înscrierile au loc în intervalul 14 Oct. – 24 Nov. 2013 pe site, conform Regulamentului.

Jurizarea va avea loc pînă în data de 1 Dec. 2013.

Vor fi premiate în data de 14 decembrie a.c., cele mai creative, originale şi inovative texte.

Juriul este compus din scriitori cu experiență, dar şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţiile anterioare ale concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție hard-copy și în format digital.

concurs-IDC-2013

Conceptul, planificarea acțiunilor și comunicarea publică sunt gestionate de către d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuală. Fundația pentru Tineret DANUBIUS este organizația care a pus la dispoziție platforma desfășurării competiţiei.

Mai multe informații despre concurs pot fi accesate pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.