Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Uber de Romania pentru servicii de curăţătorie urmează să fie lansat de un clujean

0

Cleantap este o aplicaţie care îţi permite să trimiţi hainele la curăţătorie direct de pe telefonul mobil. În termeni practici, Cleantap conectează consumatorul cu anumite curăţătorii prin intermediul unei aplicaţii, în care plata se poate face şi online, cu cardul.

„Majoritatea companiilor mici sau mari încep să se gândească la a-şi crea o prezenţă în mediul online, folosind nu doar un website, ci şi o aplicaţie. Astăzi, în Romania, sunt extrem de multe idei care pot fi transformate în oportunităţi”, afirmă fondatorul Cleantap, Flavius Pop.

„În luna ianuarie a acestui an am început să pun pe o foaie de hârtie primele idei despre această aplicaţie. La aproximativ două luni şi jumătate am reuşit să terminăm tot designul aplicaţiei şi să lansăm site-ul de pre-launch. Am schimbat direcţia aplicaţiei de două ori şi, în concluzie, am ajuns la ceea ce este astăzi, un marketplace on demand pentru servicii de curăţătorie. Încă de la început am gândit modelul de business în unul scalabil. Chiar dacă, iniţial, aplicaţia va fi lansată în municipiul Cluj-Napoca, planurile noastre sunt ca, în următoarele 18 luni, să avem o prezenţă europeană”, adaugă autorul acestui concept.

Cleantap high

Am dezvoltat aplicaţia atât din perspectiva consumatorului cât şi a curăţătoriilor. Odată ce ai intrat în aplicaţie, selectezi articolele care doreşti să fie curăţate; serviciile noastre presupun atât curăţarea hainelor cât şi a covoarelor. După terminarea selecţiei, aplicaţia analizează comanda ta şi iţi generează oferta fiecărei curăţătorii partenere, oferindu-ţi preţul şi prestaţia curăţătoriei (rating by other users), iar în funcţie de criteriile utilizatorului, acesta alege curăţătoria care i se potriveşte. După aceasta, se selectează adresa, data şi ora de colectare, precum şi adresa, data şi ora de livrare. Astfel, în numai 3 paşi simpli, ţi-ai curăţat hainele, pentru ca tu să economiseşti timp preţios, pe care să îl dedici familiei tale.

De asemenea, dacă te înscrii pe site-ul Cleantap.ro în perioada de pre-launch, ai posibilitatea să câştigi 12 luni gratis de servicii de curăţătorie, pe lângă faptul că vei fi informat despre momentul lansării aplicaţiei, având astfel posibilitatea de a fi printre primii utilizatori ai serviciilor noastre.

Cleantap – pentru o viaţă mai liniştită şi mult mai mult timp liber!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.