U2 in Romania?

0

Exista sanse reale ca trupa irlandeza sa vina in Romania? Noul stadion national „Lia Manoliu” s-ar putea umple, in septembrie, de fanii trupei irlandeze U2.

In momentul de fata se poarta negocieri cu promoterul trupei si nu se stie cu siguranta daca se va produce magia care ii va face fericiti pe cei 60.000 de romani care vor asista la concert, potrivit manager.ro

Am vizitat si noi siteul fanilor U2 in Romania, www.u2romania.com si am vazut ca a fost lansata o petitie online pentru a incerca sa-i convinga pe artisti sa ne faca  vizita. Peste 7000 de semnatari sunt dispusi sa plateasca o medie de 62 de euro pentru un bilet.

Link pentru petitie: aici
Link pentru formul: aici.

Cel mai recent turneu mondial al grupului, intitulat „360° Tour”, promoveaza cel de-al 12-lea album de studio al U2, „No Line On The Horizon”, lansat pe 2 martie 2009.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează